VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Marex (2570) napsal 15.04.2010 v 21:13

Belaen: Tak pochybuji, že cena spotu na ES je srovnatelná se spotem na Nově. To je první věc, o které nebudeme polemizovat. Prostě pokud mám zpoplatněný kanál, nechci v něm reklamu. A o princip mi jde každopádně. Je to totiž jako bych prodával nové auto, které pojede 10 minut (asociace-závod)a pak si dá vždy minutovou pauzu (asociace-reklama)!!! Takovou káru si prodejce může...nechat.

PityGPX (949) napsal 14.04.2010 v 16:02

AKRO: no však, ti co mají problémy s ES2 nebo tak, tak jsem jim tu a všude možně napsal řešení jak to maj sledovat, že stačí si zapnout www.la7.it a nebo si dát před závodama v neděli do WMP tento odkaz

//live.la7.it/asx/event03.asx

a závody opět uvidí, protože La7 přešla na ten systém kt. používala loni stránka worldsbk.com

Ve Valencii to šlapalo pěkně. A nevěřím, že to zruší.

Takže problematika sbk tj, jak sledovat live závody SBK, WSS, Stocky je dle mě už vyřešena.

Ohlendě MGP že běží na NOva Sport, pak jedině sehnat british eurosport a nebo sledovat přes justin.tv jednotlivé zahraniční stanice které mgp taktéž vysílají.

To je vše, co mohu napsat.

Obě cesty jsou funkční a zadarmo.

Další cesta, nechce se ti heldět na PC? běž do sportbaru, kde MGP vysílaj, dej si x pivek plus oběd a máš to :)

AKRO (-498) napsal 14.04.2010 v 15:54

PityGPX - Tady vůbec nejde o mě, ale o ostatní, kteří mají se sledováním závodů problémy! Je to stejné jako kdyby většina lidí neměla co jíst a já bych měl mlčet, jen proto, že se mě to netýká?

Belaen (43) napsal 14.04.2010 v 10:46

JV: Poznamky na adresu komentatoru jsou samozrejme vitany :). Neni nic horsiho nez neco delat bez jakykoliv reakce.

Belaen (43) napsal 14.04.2010 v 10:46

Marex: Reklamy bohuzel vsechno nezaplatej. Vsimni si, kolik reklamniho casu ma napr. Nova a Eurosport 2. Obrovskej rozdil. Eurosport se proste rozhodl, ze prida dalsi program, a protoze je to nakladny, chce, aby za to od lidi neco dostal zpet. Ty poplatky jsou minimalni, nerozumim tomu, ze je nejakej motorsport fanda muze vnimat tak negativne. Podle me jde spis o to, ze se ti nic nechce platit ze zvyku nebo z nejakyho principu. Ad platba za registraci na webu - zatim je to nerealny, protoze existuje konkurence, ktera zadarmo je, ale jednoho dne to treba bude jinak.

PityGPX (949) napsal 14.04.2010 v 08:30

Akro: tak ty můžeš být v klidu, ty máš všechny stanice kde to můžeš sledovat :))) a v podstatě já zatím taky, u mě MGP = NS a WSBK = La7 hehe.
A ten ředitel ČT, on je velký fanda motorek, že???

AKRO (-498) napsal 14.04.2010 v 00:47

Tak to tady čtu... Nebylo by rovnou lepší napsat, že to je nenažranost, šlendrián a bordel?

Marex (2570) napsal 13.04.2010 v 22:34

Blaen 17:23: Yo dík, teď už se v tom ůplně vyznám. A protože jsem takovej tydýt, kterej tohle nechápe a stejně tak nechápe, proč by to nemohlo být free, využiju tu možnost (zdarma), která je naprosto jednoduchá a tu "kvalitu" přenosu kousnu. Každopádně by mě zajímalo, jestli by jsi se tu registroval, kdyby to bylo za peníze?! Ps: Je naprosto proti logice, abych platil za kanál, kterej mi tlačí do hlavy v průběhu přenosu reklamy.

JV (68) napsal 13.04.2010 v 22:24

To PityGPX: Staré časy - kdy je vlastně středověk??? ??? Víš, byl poslů čas, potom rádia čas, teď TV ...netu čas!!! Tak, jak je to ? A hlavně ty se určitě dožiješ tzv. čipočasu!!!

PityGPX (949) napsal 13.04.2010 v 22:14

Konečně se tu Honza rozjel jako za starých časů Kua už aby byly ty závody v Brně ať se všeci shledáme osobně

JV (68) napsal 13.04.2010 v 21:03

To Belaen: To chce klid ! Hlavně buď rád, že nejsou poznámky na tvoji adresu! Lidé sem chodí šikovní!!! Někteří!!!
Ale abych odpověděl! Nic není složitý!!!
Jen si vybrat !
Ohledně reklamací si trochu užila moje kabelovka! Když ráno ve 4 vidíš toho velice šikovného pána nebo kvalitní logo! Obrať se na Paříž, my jsme mimo!!!
Ale přežili jsme ! Neviděli jsme, ale o život přeci nejde!!!
Ale stále platí - sliby, chyby!!!

Belaen (43) napsal 13.04.2010 v 20:52

Rada lidi ma player a funguje jim, asi doslo k nejaky chybe a je treba na ni asi emailem upozornit. Ja Eurosport jako takovej neobhajuju, i my mame s francouzskym vedenim svoje trable (ale jsou stejny asi jako u jiny firmy - proste ne vsichni lidi jsou uplne schopny), ale spis mi vadily ty poznamky, ktery mi prisly uplne zbytecny a casto pramenily z pouhy neznalosti slozeni jednotlivych programu atd.

PityGPX (949) napsal 13.04.2010 v 18:12

Tomas 67: jak už jsem psal Marexovi, pokud Eurosport bude i nadále zlobit, tak ten přenos sleduj přes www.la7.it to bude fakčit, věřím tomu.

tom@s-#67 (40) napsal 13.04.2010 v 17:59

Belaen
eurosport = problémy, tak to bohužel je. abych jim předešel, a mohl sledovat alespoň něco, zaplatil jsem si :
//tv.eurosport.cz/eurosport-player/teaser.shtml
výsledek - prachy jsou fuč, ale že by se někdo (něco) obtěžoval(-o) zaslat přihlašovací email to jsem ale bloud
proč to jinde jde během minut a proč to eurosportu trvá pět dní?
něco je špatně

Belaen (43) napsal 13.04.2010 v 17:23

Opravdu je to tak slozity? U nas jsou tri verze Eurosportu. Eurosport International nebo-li E1, pak Eurosport 2 Bundesliga - cesky komentovany kanal s programem E2, ktery se v sobotu a v nedeli v 15.00 meni na prenosy z Bundesligy, a pak Eurosport 2 - ktery ma puvodni E2 program a vysilaji ho kabelovky, ktere jeste nezaradily Eurosport 2 Bundesliga. Tj. nemusite platit a pak doufat. Staci se zeptat, jaky kanal vase kabelovka vysila a hned vite. Navic dnes neni zadny problem kabelovku (satelit) zmenit - tedy aspon tady v Praze. Ja mam napr. O2 TV, ktery je sice dobry, ale nema Eurosport HD - coz je velky problem, takze mozna zmenim TV operatora tam, kde HD maji... vsechno je to jen otazka chtit a nepristupovat k tomu, ze vsechno by melo byt zadarmo.

JV (68) napsal 13.04.2010 v 15:32

To Belaen: Je hezké, že hájíš svého chlebodárce ! Jenže je vždy nějaké ale!
Eurosport sleduji již 18 let, takže si myslím, že mohu trochu hodnotit! Pochopitelně si nevedu nějaký ES archiv, ale k vývoji situace to možná bude stačit!
A podotýkám je to jen můj názor!
ES už bohužel není "Motorsport #1#, jak je nám vždy na obrazovce předkládáno! Ztráta F1 a GP je citelná! Před X lety byl ještě každý týden Magazín GP, teď v zimě ani ň!
Další věc je ohledně SBK - v zimě bylo halasně propagováno, oproti loňsku zlepšení - zatím jsem si nevšiml! Dále za ta léta vzniklo mnoho a mnoho mutací, takže obyč. človíček s nižším IQ, jako já, se velice těžko orientuje v nabídce! A rada, aby měl člověk puštěný ES celou neděli, že se dočká záznamu - je u nás nazývaná tzv. hraběcí!!! Je sice hezké, že je ES2 - OK! Ale abych vysypal u mé kabelovky x grošíků za blok pro mne nepotřebných programů a potom se koukal na fotbal, to opravdu nemusím!
Měj se fajn, ať se ti daří ve vajíčkárně !!!
Honza

Marex (2570) napsal 13.04.2010 v 15:02

Pity: Dík. Od tebe mám info a na WSBK se koukám přes net. Já pouze reagoval na názor pana Baleana.

PityGPX (949) napsal 13.04.2010 v 08:29

Marex: minimálně ty sbk už bys řešit nemusel, pokud by to fakčilo zadarmo jak jsem psal dole přes www.la7.it pokud ti to teda nevadí a nepotrpíš si koukat na závody v TV ale na monitoru či na notebooku. Kvalita pěkná, neboj.
AKRO: dík :)

Marex (2570) napsal 12.04.2010 v 23:20

Balean: Ok. Zaplatím si Nova Sport, abych mohl koukat na GP. 500,-. V pohodě. Pak vylepím další love za Eurosport (možná trefím i verzi, která jej vysílá) Prásk- 300,-. Moje žena má ráda filmy, takže připlatím za HBO a malá zbožňuje animáky, tak šup nějakej paket. Nemusím být matematik, abych věděl, že kvůli tuctu závodů za rok, připravím rodinu tímto způsobem o společnou dovolenou. Nesouhlasím s tebou, protože vím, že MS má být pro všechny (jako je třeba F1). Ne jen pro ty, co jsou ochotni vysolit. Nemám problém s penězi, ale příčí se mi platit všem, co natáhnou dlaň. Pěkný den.

AKRO (-498) napsal 12.04.2010 v 22:57

Pity je nejlepší!!!

SoulTrain21 (753) napsal 12.04.2010 v 22:47

Sakra pity ty ses nějak rozepsal poslední dobou,co bych zato dal já,dva dny před písemnou maturitou z češtiny

PityGPX (949) napsal 12.04.2010 v 21:52

Tak jasně, tvants, sopcast a další přenosy přes justin.tv - tam je kvalita nic moc a navíc jak na to každý hledí tak se to seká, aspoň mně. Ale včerejší závody přes la7.it neboli přes odkaz //live.la7.it/asx/event03.asx který se vloží do WMP jako url tak kvalita byla pěkná, stejná jak loni přes ofiko stránky, takže lepší jak přes justin.tv a navíc bez sekání, prostě dostačující, vidíš čislička u jezdců, grafiku atd. žádný problém.
Sledování online streamů je horší, načítá se to do pamětí a pak se to sem tam musí zastavit aby se to opět načetlo takže se to seká. Ono to opravdu asi už vypadá, že ta la7.it to bude už dávat zdarma takže v podstatě teď už nic řešit nebudu, pokud to bude tak jak ve Valencii, první race SBK budu sledovat u Bely na eurosportu, a další kategorie přes la7.it a stačí to úplně v pohoodě a je to zadarmo. Tady de o to, aby těm lidem z TV La7 nehráblo a zas to nezrušili ale to asi ne. Však tu Valencii tak sledovalo dost lidí a nebyl problém.
Co se týče přenosů motogp, tak zatím mám nova sport takže neřeším, v případě že by kabelovka nova sport zrušila tak nevím, asi bych musel přes tvants či justin.tv kde ale hrozí že Dorna ty přenosy blokuje takže je těžké najít odkaz na závod motogp, který by běžel plynule a navíc bez zákazu dorny. Jediná možnost prostě napsat poprosit p. Abraháma aby to přehodil na Novu což je nereálné v tuto chvíli dle mě ale zatím to neřeším, NS mám.
Hojte.

ChenziiR1 (158) napsal 12.04.2010 v 21:16

to Pity:takhle jak to píšeš to ano.To by byla pohádka.Dokonce jsem ochotný si připlatit i za ES playe k digiTV.Ale mám obavy aby to nebyli vyhozený prachy a neměl doma 2x zaplacenou říšskou ligu nebo přímý vstup z bier festu Jinak kvalita na justinu nebo i wsbk.com je na nic. TVants půl bídy-ovšem když funguje jak má.Včera záznam druhé rundy sbk na satu-radost se dívat.A to nemluvím o live přenosu.

PityGPX (949) napsal 12.04.2010 v 20:50

No já myslím že v dnešní době je víc domácností, kteří maj internet než Eurosport2. Eurosport 1 ma dost lidí, ale třeba naše kabelovka EU 2 už nenabízí, to samé u Desma, ten z jiného města má taktéž kabelovku ale i on Eurosport2 nemá. Zatím co dobrý internet ma každý takže když by SBK byli na sbk.com nebo jak teď už jsou na www.la7.it tak by ty závody sledovalo daleko víc lidí, protže lidi maj internet, ale jen pár z nich mají i Eurosport2. Jinými slovy, zrušit SBK na eurosportu a mít SBK 100% funkční, v krásném obraze, nesekaný obraz apod na of. stránce worldsbk.com by bylo řešení o 10000% lepší! Pro mě a pro všechny normální fandy :) zapneš si net a přenos ti fakčí se vším všudy. No problém. U Eurosportu se musíš modlit aby fotbal či nějaké auta neměli zpoždění v podobě penalt či kolizí či deště apod. Hehe.

Chapu, že tohle mé řešení se nemusí líbit všem, že jsou lidi, kteří maj rádi přenosy v Čj a pohodlí z gauče a krásnou novou TV, ale když si tohle (křeslo atd) dáte do pokoje, kde máte krásný nový notas, pěkný obraz, tak se to minimálně tomu vyrovná, hm? A navíc, jedna velká výhoda, můžete zároven při sledování koukat i na LT tím že si ho zapnete a můžete tak sledovat jak si vede váš kůň, když jej v TV zrovna nevidíte nebo nemůžete najít v grafice.

Každému vyhovuje něco jiného, mně vyhovuje tohle, ale jak říkám, dám krk na to, že by všichni uvítali 100% funkčnost přes ofiko web jak tomu bylo v letech 08-09 než přes přenosy na Eurosportu2, který dost lidí nemá. A navíc né každý bude chtit platit x kč jen kvůli kabelovce kde bude využívat ES2

JP (206) napsal 12.04.2010 v 20:20

Já jsem nečetl všechny příspěvky (nemám čas), ale WSBK druhou jízdu jsem viděl na Eurosportu 2 normálně live a mám UPC. V 15.30 jsem to pustil a doufal jsem, že tam budou a byly. Chce to jen mít puštěnou TV. Není to sice ideální, ale asi jediná možnost jak závody vidět .

Rado_ (555) napsal 12.04.2010 v 20:20+1

tomas > jo ten TV program dosti pokulhává... mám za to ale, že curling bylo MS, ne?

tom@s-#67 (40) napsal 12.04.2010 v 20:05

Belaen
ahoy
myslím že nejen mně nejvíc štve rozpor mezi slíbeným programem a skutečností. a navíc avízo o změnách se jen těžko hledá.
na pytel je, např.,když v v půl osmý v podtitulku čteš SUPERBIKE: 19.00-20.00, v reálu v TV běží oblastní přebor mladších žákyň v cukrlingu z moldávie a už dávno je rozhodnuto, že tam bajky prostě nebudou. člověk pak čeká jak trotl ...
nemluvě o nervech když prostě nejde plánovaný přímý přenos. cucat si report z prstu není zas až taková pohoda
na 2. str. je pochopitelný, jakkoli mrzutý, že ustřihli sbk live
takže zaplať pb za přenosy

Rado_ (555) napsal 12.04.2010 v 20:00+1

Beny > jo, díky.. Max a Aprilia budou letos hodně silní

Belaen > souhlas s tím co říkáš... kritizovat umí každý, ale o tok, jak a kde se budou motorky (obě série) vysílat se ví už půl roku a je to jen o technických podmínkách a chuti něco udělat, ne openězích, nebot měsíční poplatek za O2/DigiTV/UPC apod je na úrovni nádrže benzínu. nebo lehkého večera v v pivnici

Belaen (43) napsal 12.04.2010 v 19:01

SoulTrain: To bylo asi zpusobeno tim, ze nekdy i my komentatori v tom mame chaos :). Ale budeme se snazit o tom informovat. Nicmene SSP sly zive na EU2, race 2 wsbk jsme taky komentovali jakoby zive pro EU2, pouze u nas se to vysilalo az ze zaznamu na EU1.

Chenzii: Ja myslim, ze zavody Eurosport odvysila v 99.9 % pripadu, jen je treba to hlidat, kdy. Pokud mozno to mit zapnuty v nedeli skoro porad.

SoulTrain21 (753) napsal 12.04.2010 v 18:31

Belaen: víš co bylo ale hodně matoucí?Mám ten pocit,že po skončení prvního závodu WSBK řekl komentator(nevim jestli ty ale myslim,že to bylo tak nějak vzájemne)"Za necelou hodinu bude živý přenost Supersportu a dnes se ještě mužete těšit na živý přenos závodu superbike"mám i EU1 a EU2 ale ani na jednom znich ten závod nebyl,tak ono by možná bylo pro příště lepší upozornit diváky nato,že to ten fotbal může překrýt...tuhle problematiku s live přenosama a samozdřejme jemi zpusobene posunutí,či překrývaní chapu a nezlobím se,protože fotbal je určitě větší byznys v Čr než motorky

Předchozí
1 2 3 4 5... 6
Následující



TOPlist