West pojede kompletní sezonu WorldSSP 2018

Australan Anthony West hledal stabilní angažmá, což se mu dlouho nedařilo, protože neměl to správné finanční zázemí. Nyní se na něj usmálo štěstí a potom, co letos odjel několik opravdu podařených závodů, dostane šanci jet celou sezonu 2018 s týmem EAB AntWest Racing a s podporou ze strany Puccetti Kawasaki.

Univerzálnějšího závodníka než je Anthony West bychom asi hledali dost dlouho, protože tento šestatřicetiletý Australan závodil snad ve všech šampionátech v nichž se závodit dalo. Bohužel až doteď neměl štěstí na sponzory, takže West prodával co se jen dalo, aby zůstal ve hře.

Nyní zásluhou EAB, Füsport, Putoline Oil, Green Tea X50, Rivamoto a dalších je Anthony West schopen odjet celou sezonu mistrovství světa FIM Supersport, kterou v roce 2018 absolvuje s týmem EAB AntWest Racing pod vedením Ferry Schoenmakerse.

„Jsem nesmírně rád, že můžu konečně oznámit, že jako tým budeme v příštím roce závodit,“ uvedl Anthony West. „Poděkování patří Ferry Schoenmakersovi a Manuelu Puccettimu, že to bude s Kawasaki ZX-6R. Jak si asi můžete představit jsem velmi nadšený, že vybudujeme můj tým.“

„Mám dohromady čtyři mechaniky a motorku o níž vím, že můžu vyhrávat. Věřím, že postupně budeme nabírat na síle, ale právě v tuto chvíli jsem zaměřen na vítězství v závodech MS Supersport,. Obrovské díky patří všem sponzorům,“
dodal Australan.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist