Vittorio Iannuzzo v roce 2006 do WSBK

Někdejší Mistr Evropy Superstock 1000 míří do světového šampionátu superbiků, s týmem pana Celaniho pojede na motocyklu Suzuki GSX-R 1000.

V roce 2006 představí tým Celani svého jezdce nejen ve světovém poháru třídy Superstock, ale s motocyklem Suzuki GSX-R1000 pojede tým Daniele Celaniho i Mistrovství světa Superbike. Jezdcem pro světový šampionát se stal někdejší Mistr Evropy Superstock 1000 Vittorio Iannuzzo, který v letošním roce zastupoval s týmem GiMotorsports továrnu MV Agusta.
"Daniele Celani a Fabrizio Ducci mi nabídli fantastickou šanci postoupit v mém zaměstnání nahoru," říká Ital Vittoro Iannuzzo. "Jsem nadšený svým návratem do Mistrovství světa Superbike, zvláště po dobrých výsledcích, které jsem tam v roce 2003 zaznamenal. Můj sen dostal podobu díky úsilí mnoha lidí. Mé díky patří zvláště týmu GiMotorsports a MV Agustě, s nimi byl rok 2005 opravdu výborný zážitek. Byl to těžký rok, ale z osobního i profesního hlediska mne uspokojil. Upřímně jim přeji v další sezóně mnoho štěstí."
"Na superbikovém projektu pracujeme již dlouho," poodhaluje majitel týmu Daniele Celani. "Vše dokončit se nám podařilo až nyní. Za pomoc bych rád poděkoval všem, kdo se do této záležitosti angažovali, zvláště pak Suzuki Italia, Fabrizio Duccimu a našim sponzorům. Nová sezóna pro nás bude velká zkušenost a obrovská výzva. Věřím však, že máme vše co potřebujeme k tomu, aby byla vidět naše přítomnost. Vittorio Iannuzzo se bude soustředit pouze na superbikové Mistrovství světa. Alessandro Polita, jehož angažmá bylo nedávno také potvrzeno, pojede světové mistrovství Superstock 1000 a italský superbikový šampionát."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist