V Brně bez Corsera

Kolize s Maximem Bergerem ve druhé aragonské jízdě měla pro Troye Corsera vážnější následky, než se původně zdálo. Australský "krokodýl" si při pádu bohužel zlomil vřetenní a loketní kost své levé ruky.

Vzájemná kolize hned v první kole druhé aragonské jízdy mezi francouzským mladíkem Maximem Bergerem a australským ex-šampionem Troyem Corserem skončila pro továrního jezdce BMW v Medical Centru. Zde byla diagnostikována zlomenina jeho levého předloktí. Troy potom odletěl do Velké Británie, kde byl v pondělí v Alexandrově nemocnici v Manchesteru operován. Úspěšnou operaci provedl specialista - chirurg Mike Hayton. Ten fixoval dvonásobnou zlomeninu dvěma destičkami z titanu a celkem dvanácti šrouby. 
"Rozhodli jsme, že Troy v každém případě vynechá příští závod v Brně. Uvidíme, jak bude celý uzdravovací proces probíhat a zda se bude moci Troy zúčastnit britského závodu v Silverstone. O tom, zda Troye někým v Brně nahradíme, jsme doposud nerozhodli", říká týmový ředitel BMW Motorrad Motorsport Bernhard Gobmeier.


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist