Úvodní testy mají za sebou jezdci stáje GoEleven

Přípravu na novou sezonu odstartoval italský tým GoEleven s jezdci obou šampionátů WorldSBK a WorldSSP. S motocyklem Kawasaki ZX-10R v konfiguraci SBK testoval Roman Ramos a v sedle stroje Kawasaki ZX-6R Gino Rea a Kazuki Watanabe. První testy tým absolvoval na dráze okruhu v Jerezu, kde strávili celkem tři dny.

Třetí sezonu v superbikové kategorii letos zahájí Roman Ramos, který během zkoušek pracoval na nové elektronice, plynu, komponentech rámu motorky a vyzkoušel také nový tlumič. S výsledky testu byl Ramos spokojen a spokojen byl také jeho tým, protože si okamžitě po zimní přestávce zlepšil své maximum na kolo, které měl v Jerezu od loňského závodu.

Novou posilou týmu GoEleven v MS FIM Supersport je britský závodník Gino Rea. S Kawasaki ZX-6R získal hned od začátku dobrý pocit a zejména se soustředil na styl jízdy. Jakmile to se svým týmem zvládl, zaměřili pozornost víc na technickou stránku věci. Během tří dnů na jihu Španělska Rea mimo jiné pracoval na nové přední vidlici a spojce.

Poprvé s týmem GoEleven testoval také japonský závodník Kazuki Watanabe. Japonec pracoval zejména na souhře s posádkou a nalezení potřebné jistoty s Kawasaki ZX-6R. Později pracovali na různých aspektech nastavení motorky, vyzkoušeli novou spojku a odpružení. Šestadvacetiletý závodník svými výkony na tým zapůsobil a to je samozřejmě teprve vše na začátku.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist