Tým Ten Kate do roku 2005

Na okruhu Almeria ve Španělsku začal testovat tým Winston Ten Kate Honda.

Své složení pro rok 2005 představil tým Ronalda a Gerrita Tenkateových, který vedle nových jezdců získal i velmi silného partnera. Po úspěšném působení v Grand Prix rozšiřuje své chapadla tabákový koncert JT International i do superbikového a supersportového šampionátu, kde bude jeho zástupcem společnost Winston. Nový název týmu, který v posledních třech letech zvítězil v Mistrovství Světa Supersport, a který úspěšně vstoupil v loňském roce do Mistrovství Světa Superbike, je Winston Ten Kate Honda.
1. února začal holandský tým testovat své motocykly ve španělské Almerii. Jezdci superbikového šampionátu budou letos opět Chris Vermeulen a nově Karl Muggeridge. Ve třídě šestistovek se novými jezdci stali Francouz Sebastien Charpentier a Japonec Katsuaki Fujiwara.
"Od roku 1997, kdy tým Ten Kate Racing vstoupil do světového šampionátu, jsme ušli dlouhou cestu," říká majitel týmu Gerrit Ten Kate. "S podporou Hondy Europe jsme vyhráli poslední tři Mistrovství Světa Supersport. První rok v Mistrovství Světa Superbike nám přinesl čtyři vítězné závody a čtvrté místo v celkové klasifikaci. Během zimních měsíců jsme ještě více pracovali na vylepšení našich motocyklů CBR 1000RR a CBR 600RR. Jsem velmi šťastný, že můžu představit jako hlavního sponzora roku 2005 společnost Winston. Jsem přesvědčen, že partnerství s touto společností nám přinese více profesionalismu a dá nám možnost dosáhnou ještě vyšších cílů v obou šampionátech."
Tým Winston Ten Kate Honda nyní absolvuje třídenní test ve španělské Almerii (1. – 3. února), poté bude dva dny testovat ve Valencii (7. – 8. února). Pak přijde již oficiální představení týmu v italském Milanu (15. února) a nakonec již pouze odlet do Kataru k prvnímu závodu letošní sezóny.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist