Tým Scuderia SC Caracchi zahájil testování

S Roberto Rolfem v sedle svého stroje zahájil tým pana Caracchiho finální přípravu na letošní sezónu. Testu se zúčastnili také Brookes a Nedog, kteří se připravují na supersportový šampionát.

První letošní test zahájil tým Scuderia SC Caracchi na okruhu Ricardo Torma v Cheste u Valencie. Včera se po tomto technickém okruhu proháněli především Roberto Rolfo, který se připravuje na svůj vstup mezi superbikové jezdce, ale i dvojice jezdců, kterou připravuje pan Stefano Caracchi pro supersportový šampionát. Touto dvojici je Australan Joshua Brookes a Slovinec Luka Nedog.
Každý z této trojice jezdců absolvoval ve Valencii okolo třiceti kol s těmito nejlepšími časy: Rolfo (Ducati 999RS) 1:39,5; Brookes (Ducati 749R) 1:41,9 a Nedog (Ducati 749R) 1:44,0. Test by měl pokračovat i dnes, tj. v sobotu.
Stefano Caracchi - majitel týmu
Tento první kontakt byl pro všechny pozitivní. I když byl okruh velmi naplnění různými jezdci, byli všichni tři naši jezdci schopni odvádět poctivou práci. Byl jsem celkem překvapený, jak tým okamžitě dobře fungoval. Samozřejmě se ihned projevily ohromné zkušenosti Roberto Rolfa z Grand Prix. Doufám, že dobré počasí bude pokračovat, a že i s trochu volnější dráhou budeme schopni odvézt ještě lepší práci.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist