Tým MS Racing testoval v Mostě

Tým MS Racing prožil včerejší den na okruhu v Mostě, kde absolvoval testování se svým jezdcem Matějem Smržem.

Po nepříliš vydařeném závodním víkendu v italské Monze si jihočeský tým MS Racing alespoň trochu spravil chuť při středečním testování v Mostě. Testoval pouze Matěj Smrž, který zkoušel nové nastavení své litrové Hondy. Pět půlhodinových tréninků a pouze 17 měřených kol dokazuje, že na Matějovo motorce se spíše pracovalo, než jezdilo.
Na okruhu v Mostě jel Matěj s novým litrem se změněnou zatáčkou po cíly vůbec poprvé, ale i přes málo najetých kol a problémy s nastavením pérování, byl jeho čas velice slušný. S časem 1’42.360 zaostal o necelé čtyři desetiny za traťovým rekordem Kamila Pragera ve třídě Superstock 1000.
„ Na testování v Mostě jsem se po vyčerpávajících závodech v Monze hodně těšil. Byl jsem hlavně zvědav na nové esíčko po startu, na které jsem slyšel spoustu rozdílných názorů. Je vynikající, opravdu jsem si ho hodně užíval, hlavně nájezd. Škoda ale, že ho stále neumím jet rychle jak si to dokážu představit. Čas jsem zajel slušný a i přes problémy s nastavením pérování, které se nám nepodařily odstranit, jsem byl s celými testy velmi spokojený.“ (Matěj Smrž)

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist