Tým Liberty Racing se představí v Praze

Oficiální představení českého superbikového týmu Liberty Racing - pro všechny jeho příznivce - se bude konat ve čtvrtek 9. prosince od 19 hodin v Hard Rock Café v Praze.


Na programu je pochopitelně hlavně představení celého kompletního týmu - včetně obou jezdců, českého pilota Jakuba Smrže a Francouze Sylvaina Guintoliho - spojené samozřejmě s jejich autogramiádou - ovšem během celého večera bude také bohatý umělecký doprovodný program.

A na koho se v něm můžete těšit? Kromě jednoho překvapení, se vám představí elektrické smyčcové trio Inflagranti, španělský diskžokej DJ Deep Josh Ibiza, populární Joseph Brazil, fashion show Michaely Skuhravé a nesmí chybět se svým vystoupením ani Go-Go Girls.
         

Vstup pro všechny fanoušky silničních závodních motocyklů je pochopitelně volný. Celá tato zábavná show začíná tedy ve čtvrtek 9. prosince v 19. hodin v Hard Rock Café - Malé náměstí 3, Praha 1 a všichni příznivci nového superbikového českého týmu Liberty Racing a obou dvou jezdců Kuby Smrže a Sylvaina Guintoliho jsou na tuto open "Párty Liberty Racing" srdečně zváni. 
 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist