Tým KRT představil barvy 2022, Rea chce zpátky titul mistra světa

Ve středu večer představil tým Kawasaki Racing Team barvy pro sezonu MOTUL FIM Superbike World Championship 2022. Barvy zůstávají stejné, jezdecká sestava rovněž. Jedničkou týmu je Jonathan Rea, jehož cílem je vyhrát titul mistra světa, druhým jezdcem je Alex Lowes, jenž by chtěl promluvit mnohem výrazněji do čelního pořadí tabulky superbiků.

Tým Kawasaki Racing Team (KRT) absolvoval oficiální představení na okruhu Catalunya v Barceloně, tedy jen kousek od svého hlavního sídla v Granollers. Na okruhu v Montmeló nebyli náhodou, jelikož tam mají poslední privátní testování 25. a 26.března a pak už je na programu oficiální test WSBK na dráze MotorLandu, který je v termínu 4. a 5.dubna. V Aragonii následuje hned o víkendu 8. až 10.dubna úvodní podnik roku MOTUL FIM Superbike World Championship 2022.

Jezdci Kawasaki startovali v čtyřiatřicetileté historii šampionátu WorldSBK ve více závodech než ostatní výrobci. Současný tovární tým KRT, vedený společností Provec Racing, vstupuje do jedenáctého roku spolupráce s Kawasaki.

Severní Ir Jonathan Rea během prezentace uvedl: „Představení týmu je pro mě vždy velkým krokem v procesu zahájení nové sezony. Po šesti předsezonních testech jsme nyní připraveni odložit černobílé motorky. Stejně s příchodem jara také my odhalujeme své barvy a říkáme světu, že KRT je na sezonu 2022 plně připraven. Pojdme si pro titul!“

„V týmu KRT jsem třetím rokem a cítím se tu jako součást rodiny, takže je mi ctí, že můžu pomoci představit týmové barvy a potvrdit naše partnery a sponzory pro rok 2022,“ řekl Alex Lowes a dodal: „Na začátek sezony jsem plně fit a super motivovaný. Jdeme na to.“

 

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist