Tým KL Intermoto absolvoval test v Brně

Tým KL Intermoto Czech Republic absolvoval ve dnech 10. - 11. června 2005 privátní testování na okruhu v Brně, tedy na okruhu, kde se bude příští měsíc konat sedmý závod letošního Mistrovství světa Supersport.

Čtvrteční a páteční testování mělo privátní charakter, kdy jsme společně s partnerským týmem Klaffi Honda absolvovali test pneumatik Pirelli. Naši jezdci během dvou testovacích dnů vyzkoušeli celkem dvanáct sad pneumatik. Stinnou stránkou tohoto testování byl zúžený prostor pro jednotlivé jízdy, kdy se naše testovací dávky musely vklínit do programu amatérských závodů německé agentury REHM Racing. V praxi to znamenalo, že naši jezdci jezdili společně s amatéry, z nichž někteří nás dost přibrzdili.
Nicméně i tak najezdil Tomáš Mikšovský především v pátek dostatečný počet kol, při nichž dosáhl nejlepšího času 2:10,2. Pawel Szkopek testoval pouze v sobotu, a protože sobotní den byl ve znamení dešťových přeháněk, byl jeho počet najetých kilometrů podstatně menší. Jeho nejlepší čas pak byl 2:11,4.
V rámci získání většího množství dat testoval záložní motocykl Honda CBR 600RR i náš jezdec Michal Bursa, který jinak nastupuje s motocyklem BMW K 1200R v šampionátu BMW Power Cup. Věříme, že jeho pomoc bude týmu velmi prospěšná, neboť Michal má za léta závodění nesmírné zkušenosti se čtyřtaktními motocykly.
Nyní tým bude dále pokračovat v přípravě na šestý závod Mistrovství světa Supersport, který se koná za dva týdny na sluncem rozpáleném okruhu Santa Monica v italském Misanu.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist