Tým GoEleven představil společně s Öttlem barvy pro sezonu 2023

Jako první tým světové série MOTUL FIM Superbike World Championship, který představil barvy pro nadcházející sezonu, byl italský Go Eleven, jehož jezdcem je Philipp Öttl. Němec jel loni velmi úspěšný premiérový ročník MS superbiků, letos už nastupuje s mnohem vyššími cíli.

Prezentaci měl tým GoEleven v italském Cherascu, kde představil své barvy pro rok 2023. Tým si ponechal zbarvení z loňského roku s nímž závodil Philipp Öttl, který byl loni nováčkem třídy WSBK a letos pojede druhou sezonu. Vystavený motocykl byl kombinací modelů Panigale V4 R pro roky 2022 a 2023, přičemž pro letošní rok přichází Ducati s novým modelem. Soukromý tým zatím nemá vše, co nový model nabízí, což je zejména otázka výfuku, nádrže, sedla a aerodynamických doplňků. Vše má být kompletní až budou příští týden testovat v Jerezu.

Němec Philipp Öttl během představení týmu řekl: „Prezentace týmu byla skvělá! Poprvé jsem zažil opravdový galavečer GoEleven. Loni to bylo kvůli omezením spojeným s covidem daleko menší. Opravdu jsem si to užil, dobře jsem se bavil s mechaniky, sponzory a všemi fanoušky.”

„Viděl jsem skoro, skoro novou motorku 2023, a moc se mi líbí. Design se oproti loňsku moc neliší, ale je tam spousta nových dílů! Teď se těším na první předsezonní test. Zimní přestávka byla krátká, trénoval jsem během ní s cestovním motocyklem, ale už se nemůžu dočkat, až budu zase jezdit na superbiku a pracovat společně s celým týmem!”
dodal Öttl, který byl loni sedmkrát v Top10.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist