Tým Effenbert a Ducati: Spektakulární svět vášně

Na okruhu „Misano World Circuit Marco Simoncelli“ se bude od 21. do 24. června konat „World Ducati Week“, tedy Světový víkend Ducati, největší setkání motocyklistů Ducati na celém světě. Tento sraz by ale nebyl úplný bez Effenbertu, který je hlavním sponzorem akce Desmo. Bude to dlouhý víkend věnovaný vášni Desmo, která bije v srdci fanoušků Ducati po celém světě.

Červená ale nebude jedinou přítomnou barvou v paddocku a na trati v Romagně, neboť žlutá charakterizuje Effenbert, a právě ta rozlišuje Ducati z týmu Liberty Racing protagonisty mistrovství světa superbiků a bude jiskřit v letošní edici WDW 2012.

Slavná česká pivní značka známá také jako pivo SBK, je hlavním sponzorem celé akce a bude v Misanu se svou pohostinností, s celým svým týmem, se všemi zaměstnanci a jezdci… a také s dívky s deštníky, když 20 překrásných modelek Effenbertu budete moci potkávat v paddocku a nebude možné si jich nevšimnout a přehlédnout je.

Kromě toho všeho se návštěvníci na této speciální události Effenbertu mohou těšit na spoustu přehlídek, na show se skupinou DaBoot , světově známými freestylisty, kteří ohromí veřejnost svou akrobacií na motocyklech.

Také budete moci vidět představení „ bartenderses freestyle“, ti budou výřit s lahvemi Effenbertu v dechu beroucí show a mnohem a mnohem více!!!

    

Fanoušci se budou moci setkat nejen s Valentinem Rossim a Nicky Haydenem, ale i s jezdci Sylvainem Guintolim, Jakubem Smržem a Maximem Bergerem.

Čtyři dny skvělé zábavy uvnitř a vně tratě s červenou barvou Borgo Panigale a se žlutou Effenbertu, podrobnosti jsou pak zde.

Takže... největší možnou rychlostí s Effenbertem! Tam, kde je Effenbert, najdete zábavu a nadšení!


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist