Troy Corser: Toseland neměl odcházet do MotoGP

Dvojnásobný mistr světa superbiků Troy Corser myslí, že James Toseland měl raději hned od začátku zůstat v mistrovství světa superbiků, místo toho, aby zkoušel své štěstí v MotoGP.

Čistě statisticky mají Troy Corser a James Toseland několik společných věcí: oba jsou dvojnásobnými mistry světa superbiků a to na dvou různých druzích motocyklů. Corser stejně jako Toseland získali po jednom titulu na Ducati, ten druhý pak na Suzuki, respektive na Hondě. A oba dva také zkoušeli štěstí v MotoGP a oba neúspěšně. 

Ovšem Toseland je přece jen o něco mladší, než Corser. Ten posledně jmenovaný však dost dobře nechápe, proč se britský jezdec vlastně "stěhoval" do MotoGP"


"Měl zůstat kde už byl, a mohl vyhrát ještě o nějaký ten titul více. Někdy je lepší zůstat tam, kde jsi šťastnější", komentuje dvouletý výlet Jamese Toselanda do MotoGP australský veterán Troy Corser, který si tako výlet dopřál v roce 1997 a s motocyklem Yamaha odjel celkem 7 závodů královské kubatury a nejlépe se umístil při GP Itálie jako 12. 


To James Toseland má těch startů v MotoGP na svém kontě 35, když nejlépe dokončil závod královské kubatury na místě 6. A jen poznámku k tomuto snímku: "Sheffield Hallam University" udělila Jamesi Toselandovi čestný doktorát za propagaci města Sheffieldu v posledních rocích a to po celém světě. 




Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist