Tomáš Mikšovský o testech

První Čech v Mistrovství Světa Supersport - Tomáš Mikšovský, má již první ostrý test s motocyklem Honda CBR 600RR za sebou.

Tomáš Mikšovský se dnes zúčastnil autogramiády u příležitosti vydání dalšího ročníku knihy o motocyklových závodech, kterou každoročně vydává Vladimír Rejda se svým týmem. Celá akce proběhla za účasti několika dalších motocyklových jezdců v brněnském knihkupectví "Šedivý". Ještě před odjezdem do Brna se Tomáš svěřil s několika pocity z prvního testování s motocyklem Honda CBR 600RR, který tým KL Intermoto Czech Republic zakoupil od rakouského týmu Klaffi Honda.
"Za sebe můžu říct, že s tím, co jsem v Cartageně předvedl, jsem spokojený," říká Tomáš Mikšovský na svých internetových stránkách. "Testování sice moc nevyšlo, protože ze třech dnů, dva dny pršelo, takže na suchu jsem vlastně testoval pouze jeden den, ale to seznámení s tou motorkou jsem očekával trošičku horší než nakonec bylo. Když to porovnám například s tím Fabriziem, myslím si, že toto testování nedopadlo špatně."
Celé vyjádření Tomáše Mikšovského si můžete přečíst na jeho oficiálních stránkách, které naleznete na adrese www.tomasmiksovsky.com .

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist