Tomáš Mikšovský i v roce 2006 do Mistrovství světa

Po loňském debutu v Mistrovství světa motocyklů třídy Supersport se nymburský závodník Tomáš Mikšovský představí v tomto náročném šampionátu i v letošním roce.

Motocyklový závodník Tomáš Mikšovský se i v letošním roce představí mezi světovou elitou třídy Supersport. Před několika dny uzavřel nymburský jezdec konečnou dohodu s královéhradeckým týmem Intermoto Czech Klaffi, který je permanentním účastníkem Mistrovství světa Supersport. Tomáš Mikšovský tak v barvách tohoto dynamicky rozvíjejícího se motocyklového týmu nastoupí již ke své čtvrté sezóně, když po dvou ročnících v sedle superstockové Hondy CBR 1000 absolvoval v loňském roce premiérovou sezónu v supersportovém šampionátu této planety. I v letošním roce tak budeme moci držet palce číslu 58, které bude dnes již tradičně patřit mladému jezdci ze středočeského kraje.
Tomáš Mikšovský
"Jsem rád, že i v letošním roce pojedu světový šampionát supersport 600 a jsem rád, že to bude opět za královéhradecký tým, který do letošní sezóny vstupuje pod novým názvem INTERMOTO CZECH KLAFFI. Posezónní čas jsme mimo jiné věnovali různým předsezónním aktivitám, co se týče obchodních jednání se sponzory nebo různé akce pro motocyklové fanoušky. Jsem ze srdce rád, že budu moci spolupracovat a hájit naši trikoloru v tomto ryze českém týmu a jsem poctěn, že i kluci mají zájem o sousledný vývoj celého týmu a kvality jezdce z Nymburka. Po loňské Imole mi nastal normální posezónní životní styl, který byl samozřejmě provázen přípravou na sezonu nadcházející. Do svého tréninku jsem zapojil hlavně běh abych procvičil aerobní soustavu, lehké cviky na udržení postavy a pružnosti těla jsem cvičil doma. Navíc každou neděli večer chodím s kamarády na halový fotbal. Co říct závěrem této krátké zprávy… jen to, že se moc těším na první testování a závod, neboť předběžná startovka slibuje hodně dobré závody. Rád bych popřál celému týmu hodně zdaru v nové sezoně a všem fanouškům, známým i neznámým, hlavně zdraví a více optimismu do života."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist