Těžká premiéra pro Alexe Lowese

Na základě výsledků předsezonní přípravy si závodní premiéru na Phillip Islandu představoval jezdec Suzuki Alex Lowes zcela jinak, ale závodění je někdy nevyzpytatelné a britský závodník odjíždí z Austrálie s třemi body a bolestivě zraněným kotníkem.

Nováček v soutěži superbiků Alex Lowes byl během testování a tréninků na Phillip Islandu velmi rychlý a samozřejmě tak okamžitě pasován do role favorita v boji o přední pozice v obou úvodních závodech sezony.

Britský závodník, ale v sobotu havaroval a bolestivě si zranil kotník. To byl přímo zlomový moment, který následně ovlivnil jeho premiéru s týmem Voltcom Crescent Suzuki v mistrovství světa produkčních motocyklů.
„Dnes jsem opravdu frustrovaný,“ uvedl po nedělním závodu na Phillip Islandu Alex Lowes. „Hodně jsem se snažil a nemám nic s čím bych se pochlubil. V prvním závodě pád a ve druhém už v prvním kole výjezd mimo trať a později nehoda, jak jsem kvůli noze bojoval s řazením. Dostal jsem sice injekci proti bolesti, ale zároveň jsem tím také přišel o nějaký cit v noze a nedokázal řadit, takže to pak bylo těžké!“
„Jezdil jsem i přes bolesti, takže dostat jen tři body mě trošku štve, protože jsme během testování měli správnou rychlost. Nikdy předtím jsem tu nebyl, ale bylo vidět, že můžeme jezdit vpředu a usilovat o pozice na stupních vítězů, takže jsem opravdu velmi zklamaný,“
dodal závěrem Alex Lowes, který je odhodlán přijet do Aragonie v kondici a ještě silnější.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist