Talmacsi: Nabídka od Ten Kate

Kolem maďarského exmistra světa Gábora Talmacsiho je v poslední době pořádně živo. Nejen, že je na "čekací listině" Dorny a IRTA pro kubaturu Moto2 na prvním místě, ale v příštích dnech bude testovat superbikový motocykl Kawasaki v Sepangu a nyní obdržel i nabídku od nizozemské supersportové stáje Ten Kate Honda.

V Moto2 by musel maďarský světový ex-šampion za závodění platit (aktuálně 600 000 Euro), a to se mu po tolika létech závodění v Grand Prix nechce: "Nevidím důvod, abych jako 6. jezdec tabulky MS kubatury Moto2 a po 10 rocích závodění v Grand Prix ještě donesl nějaké svoje sponzorské peníze", říká jasně vítěz  9 závodů Grand Prix a pokračuje: "V Maďarsku mohu získat popularitu, pokud budu vyhrávat. A s týmem Ten Kate Honda mohu být v supersportech i mistrem světa. To je hodně velká motivace. Ale vyčkejme nejdříve testů v Sepangu, jak dopadnou a pak uvidíme co dále..."   

Dle dnešních zahraničních médií, pokud by tento test nedopadl pro Talmu optimálně, nebo se maďarský pilot rozhodl jinak, tak by byla na uvolněné místo u Pederciniho velká šance právě pro našeho jezdce Lukáše Peška. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist