Sylvain Barrier boural a je v nemocnici

Francouzský dvojnásobný vítěz světového poháru Superstock 1000 Sylvain Barrier je v letošním roce jezdcem prestižní kubatury Superbike v mistrovství světa produkčních motocyklů, kde je členem týmu BMW Motorrad Italia Superbike.

Francouz Sylvain Barrier má v letošním roce neuvěřitelnou smůlu. V oficiálním testu superbiků na Phillip Islandu těsně před začátkem sezony havaroval a způsobil si zranění pánve, které ho vyřadilo z úvodního podniku třídy Superbike v Austrálii.

Léčba drobné prasklinky pánevní kosti probíhala velmi dobře a bylo jasné, že Sylvain Barrier premiéru v superbikovém šampionátu absolvuje závodem ve španělské Aragonii.

Bohužel, aby vší smůly nebylo dost, Sylvain Barrier v sobotu večer havaroval ve vlastním autě při dopravní nehodě v jižní Francii. Francouze převezli do nemocnice v Lyonu, kde je hospitalizován. Příčina a okolnosti nehody jsou v této chvíli nejasné.

V nemocnici byl Barrier krátce v bezvědomí, ale nyní už má být plně při smyslech. Oficiální stanovisko ohledně zdravotního stavu pětadvacetiletého závodníka zatím není dostupné.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist