Superbiková sobota v Buriramu - Pole position slaví Rea a Sofuoglu

Kapitoly článku

Supersport – 3.volný trénink

Poslední volný trénink absolvovali jezdci supersportových motocyklů na mokrém povrchu okruhu Chang International Circuit. Změna podmínek nedělala problémy Julesi Cluzelovi (MV Agusta Reparto Corse), který byl s časem 1'39,440 sekundy v sobotu dopoledne nejrychlejší. Posledním jezdcem z časem pod minutu a čtyřicet sekund byl druhý v pořadí Kenan Sofuoglu (Kawasaki Puccetti Racing), jenž na Francouze ztratil čtyři desetiny. Třetí je Patrick Jacobsen (Kawasaki Intermoto Ponyexpres), který si v Thajsku zatím vede velmi dobře, ale jeho ztráta na Cluzela už představuje 1,455 sekundy.

Do první pětice nejrychlejších zajeli Alex Baldolini (Race Department ATK25) a Chalermpol Polamai (Yamaha Thailand Racing Team), dvaatřicetiletý thajský jezdec na divokou kartu, který pokud bude mokrá kvalifikace, může ještě překvapit. To samé platí o šestém v pořadí třiatřicetiletém Thajci Decha Kraisartovi (Yamaha Thailand Racing Team), který jede rovněž na divokou kartu.

Z jezdců českých týmů je Francouz Lucas Mahias (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) s časem 1'42,736 sekundy sedmý v pořadí a na osmé pozici figuruje s časem 1'43,972 sekundy Kevin Wahr (SMS Racing), jemuž mokrá dráha v Buriramu viditelně sedí.

Harmonogram víkendu.

Supersport World Championship - 3.volný trénink
25°C – déšť/dráha mokrá - 32°C – vlhkost 81%
Výsledky tréninku - SSP_FP3.pdf
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist