Steve Martin oficiálně prodloužil smlouvu

Jak jsme Vás již informavali, australský jezdec Steve Martin pojede v týmu Foggy Petronas Racing i v roce 2006, tento týden byla dohoda potvrzená podpisem oficiální smlouvy.

Carl Fogarty znovu do svého týmu angažoval australského jezdce Steve Martina, který i v letošním roce hájí barvy bohatého týmu Foggy Petronas Racing. Steve Martin tak i v roce 2006 bude sedlat motocykl Petronas FP1 a bude moci tedy rozšířit svou statistiku úspěchů v Mistrovství světa Superbike, kde doposavad nastoupil ke 133 závodům, v nichž dosáhl pětkrát na pódium a třikrát se radoval z vítězství v superpole. O druhém jezdci tohoto týmu, kde v letošní sezóně zápasí Garry McCoy, prozatím nebylo definitivně rozhodnuto.
Steve Martin
Jsem opravdu šťastný, že s Foggy Petronas Teamem zůstávám i pro příští rok, zvláště pak po pokroku, který jsme letos udělali. Nyní jsem stabilně mezi nejlepší desítkou a věřím, že jsem ještě neskončil ve zlepšení motocyklu. Chlapci, se kterými jsem v týmu, mi ukázali absolutní profesionalismus, což velmi zapůsobilo na mé rozhodnutí zůstat.
Carl Fogarty – majitel týmu
Jsem velmi potěšený, že Steve s námi zůstane i v příštím roce. Uvnitř tohoto sportu je velmi ceněn. Při testování i závodech vždy odvádí stoprocentní práci. Je to pravděpodobně nejvšestrannější jezdec, který na Petronasu jezdil.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist