SSP: McCoy nepojede na Triumphu?

Dle posledních zpráv nepojede Garry McCoy šampionát supersportů v týmu BE1, neboť jeho finanční požadavky jsou příliš vysoké...

Začátkem ledna oznámil Triumph, že vedle Brita Chaze Daviese pojede za tým BE1 také Australan Garry McCoy světový šampionát supersportů. A v provizorní startovní listině SSP 2010 to ostatně bylo i potvrzeno, že tento australský jezdec pojede za tým ParkinGo BEI. 


Nyní je ale všechno jinak. Údajně chtěl McCoy tak vysokou gáži, že ji tým není schopen zaplatit. Naskýtá se samozřejmě otázka, zda se tento problém neměl řešit už při podpisu smlouvy?! 


V každém případě by místo diváky velmi oblíbeného, ale lidsky velmi komplikovaného Garry McCoye, měl jet dvojnásobný světový šampion této kubatury Sebastien Charpentier (23 podií, 22 PP a 13 vítězných závodů). A za stejnou peněžní sumu ještě jeden pilot, a sice Američan Jason DiSalvo, kterého jsme mohli vidět i u nás - samozřejmě před několika lety, jako účastníka M ČR. Brit Chaz Davies zůstává a tím dalším jezdcem by měl být David Salom. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist