Sirolo a SBK: Šumivá vášeň!

Klenot riviéry Conero je připraven přivítat řev motorů týmu Effenbert.

Po závodě v Misanu Adriatico, 7. kole mistrovství světa superbike, se tým Liberty Racing chystá přestěhovat do Sirola na riviéře Conero v Itálii. Zde se ve 16. a 17. června bude konat velmi zvláštní událost, která dohromady spojuje sport, svátky a zábavu.

Úžasné setkání je sponzorováno městem Sirolo, které organizuje všechny významné akce v "Il Conero-Mare"(sponzor týmu Liberty Racing) a Effenbertem, tedy prestižní značkou slavného českého piva.

Harmonogram velkolepé akce zahrnuje skutečnou simulaci závodů SBK a veřejnost tak bude mít jedinečnou příležitost zúčastnit se živě minutu po minutě.

            

V sobotu se uskuteční přehlídka týmu Liberty Racing s jezdci Jakubem Smržem, Sylvainem Guintolim a Maximem Bergerem, když na čele průvodu pojede Ferrari nezapomenutelného Michela Alboreta. Potom se všichni mohou těšit na simulaci Superpole, přímo ve městě, takže řev motorů se bude rozléhat všemi ulicemi Sirola.

V neděli se pak uskuteční závod a to ve dvou napínavých jízdách.

Veřejnost tak bude mít možnost zažít dva fantastické dny v úzkém kontaktu s jezdci, mechaniky a s dívky s deštníky (umbrella girls), což se jinak nikomu během oficiálního závodního víkendu nepodaří.

Na této akci bude z České republiky i tým Effenbert Hypermotard, který se svým motocyklem KTM startuje v mistrovství světa a který se tak s kolegy ze silničního mistrovství světa bude střídat na závodní trati úžasného města Sirola.

              

Na místě bude možné zakoupit lístky do tomboly, která se bude losovat v neděli večer a kde je možné vyhrát takové úžasné ceny, jako helmu Kuby Smrže či jezdeckou kombinézu Sylvaina Guintoliho. Výtěžek z tomboly bude věnován na charitativní účely.

Je samozřejmé, že srdcem celé akce bude hospitality Effenbert, kde budou moci všichni návštěvníci pít jemné pivo Effenbert, takže úžasná atmosféra bude hodně šumivá!

Effenbert by také velmi rád pozval všechny na WDW. Effenbert je totiž ve skutečnosti hlavním spozorem “World Ducati Week”, který se bude konat na okruhu Misano World Circuit ve dnech 21. až 24. června.


Takže plný plyn s Effenbertem! Tam, kde je Effenbert, najdete zábavu a nadšení!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist