Rinaldimu popřál k prvnímu vítězství ve WSBK Rossi i Dovizioso

V sobotu měl italský závodník Michael Ruben Rinaldi velký den. Do prvního závodu v Aragonii startoval z první řady a závod vyhrál. Bylo to jeho premiérové zlato v mistrovství světa superbiků a zároveň také první umístění na stupních vítězů. V neděli už Rinaldi nevyhrál, ale na konto si připsal body za třetí místo ve sprintu a za druhé místo ve druhém hlavním klání. Před závody v Barceloně je Ital průběžně šestý a zároveň je nejvýše postaveným jezdcem netovárního týmu.

Skvělý závodní víkend má za sebou italský závodník týmu GOELEVEN, Michael Ruben Rinaldi, jemuž se povedlo během tří klání nasbírat 52 bodů. Jen dva body mu chybí, aby byl součástí elitní sestavy jezdců Top5. Jeho víkendový úspěch nezůstal bez odezvy a blahopřání přišlo od jeho krajanů, kteří závodí v MotoGP, což Rinaldiho hodně potěšilo.

Samozřejmě číslo Valentina Rossiho jen tak každý neuvidí na svém telefonu, ale Michael Ruben Rinaldi poté, co zprávu přečetl, slyšel od italské legendy motocyklové Grand Prix jen slova chvály. Stejně tak Rinaldi slyšel slova chvály od Andrea Doviziosa, továrního jezdce Ducati MotoGP a možná do budoucna i kolegy v MS Superbike.

„Včera byl skvělý den,“ prozradil Michael Ruben Rinaldi. „Po závodě jsem dostal spoustu zpráv a to včetně hlasové od Andrea Doviziosa, který je mým kamarádem. V neděli ráno jsem pak dostal zprávu z čísla, které jsem v kontaktech neměl a to byl Valentino Rossi! To bylo jako vyhrát podruhé!“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist