Resch: Během tří let budu mistrem světa

Rakušan Roland Resch (25) se momentálně připravuje kondičně v Austrálii se svým týmovým kolegou Andrewem Pittem.

"Společně s Andrewem Pittem jezdím každý den na kole, plavu, běhám a také provozuji waking a to vše při 45 stupních Celsia", říká superbikový jezdec satelitního týmu BMW. 

Resch už také absolvoval se sériovým strojem BMW několik tréninkových okruhů na okruhu Eastern Creek. 


"Budu se cítit provinile, když nedodržím svůj tréninkový plán. S týmem Reitwagen BMW mám obrovskou šanci dokázat, co vlastně umím. Během tří let chci být mistrem světa. Nejezdím totiž MS proto, abych mohl říci, že jsem jezdcem MS. Pokud využiji odrazového prkna letošní sezóny, tak nejsou tyto moje plány nereálníé Máme pro rok 2010 jeden z nejlepších privátních týmů a k tomu supeeer materiál. Ovšem do té doby musím na sobě tvrdě pracovat, ještě více trénovat, lépe závodit a zlepšit se mentálně. Pak si budu jistý, že to zvládnu",
říká jezdec, který doposud v seriálu WSBK nezískal ani jeden jediný bod a má za sebou vloni celkem 17 závodů s motocyklem Suzuki.

A jaké jsou Reschovy cíle na letošní rok: "Pokud beru v úvahu materiál, který mám k dispozici, tak budu jezdit permanentně v Top 10. A chtěl bych také ukázat, co ve mně vlastně je a tak se umístit několikrát i v  Top 5".
 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist