Rea podepsal Intermotu

Euforie po senzačním vítězství Abaji ještě neskončila a už je tady další výborná zpráva.

Tým Intermoto Czech, permanentní účastník MS Supersportů a nejlepší privátní tým tohoto šampionátu, si také pro příští sezónu zajistil služby svého zatím nejúspěšnějšího jezdce.
Dlouho očekávaný, na druhou stranu složitými jednáními vykoupený kontrakt byl včera smluvně potvrzen. Gino Rea se tak stal jezdcem našeho týmu i pro rok 2011.
To je určitě pozitivní informace protože Gino se letos jezdil ve výborné formě a svými výkony se postaral o tučnou bodovou nadílku do týmové kasy. V celkovém pořadí sice skončil s 83 body na 9. místě, těsně za svým stájovým kolegou Massimem Roccolim, ale všeobecně se ví, že takhle úplně jednoduché to není. Protože na co se nezapomíná, je fakt, že Ginův nejlepší letošní výkon, fantastické druhé místo na Nurburgringu, bylo trochu s otazníky „vyprotestováno“ a 20 bodů mu bylo umáznuto. 
Na kdyby se sice nehraje, ale se ziskem více než 100 bodů by byl Rea celkově senzačně pátý.
Týmu tedy zbývá dořešit druhého jezdce. Ve hře zůstává samozřejmě varianta současné podoby týmu s Massimem Roccolim ale nic není jisté a další jednání se ještě povedou. Massimo je totiž v této chvíli jedním z cca pěti možných kandidátů. Není vyloučena ani možnost, že by v týmu jezdil český jezdec.
Jen tak dál.

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist