První test superbiku v novém týmu dopadl výborně, říká Ježek

Oba testovací dny v Jerezu provázel déšť a obvykle prosluněná trať nenabídla nejlepší podmínky, nicméně i přesto byly testy úspěšně dokončeny. Ondra při prvním mokrém testování sedlal loňský model motocyklu, na kterém dokázal nejen sobě, ale i týmu, že přestup do královské třídy byl krok správným směrem.

První test superbiku v novém týmu dopadl výborně i přes nepřízeň počasí,“ pochvaluje si Ondřej Ježek oba dny s týmem Grillini Racing Kawasaki ve španělském Jerezu.

Týmový kolega Ayrton Badovini byl na letošním modelu 2016 jen o jednu sekundu rychlejší v testovacích kolech, což novému týmu ukázalo, že je vše na správné cestě! Skvělé výkony, které odvedli oba jezdci spolu s týmem, jsou tak největším zadostiučiněním pro týmového manažera Andrea Grilliniho.

To vše potvrzují také slova Ondry: „S prvním testem na superbiku jsem maximálně spokojený. Přestože jsme jezdili na mokru a já měl k dispozici pouze loňský model motocyklu, tak z toho mám dobrý pocit. Sžití s týmem Grillini proběhlo na jedničku a i čas 1'56,0 na vodě je dobrý začátek.“

„Ke konci testování jsem si na pár kol vyzkoušel i verzi 2016, na které budu v příštím roce závodit. Už se nemůžu dočkat dalšího svezení, protože tento model má velký potenciál. Nyní mě čeká konečně chvíle volna bez cestování, kterou využiji k regeneraci sil v lázních a v polovině prosince se opět vrhnu do plného tréninku!“


Příští testy budou oba jezdci s týmem absolvovat v polovině ledna a následovat budou oficiální dva dny před prvním závodem na Phillip Islandu v Austrálii.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist