První předsezónní test týmu Intermoto

Tým má znovu dva jezdce a příprava na novou sezónu je v plném proudu, s týmem zároveň testuje i Lukáš Pešek.

Počátkem týdne odcestoval tým Intermoto na první předsezonní test do španělské Cartageny. Cílem nebylo jen samotné testování, ale zároveň konečný výběr a domluvení kontraktu druhého jezdce pro sezónu 2010. První jezdec - Massimo Roccoli - byl jasný již při posledním závodě a zbýval tedy jezdec druhý. Tento test nakonec dovedl do týmu novou posilu, jezdce z hlavního města britských ostrovů, mladého letošního vítěze UEM Cupu, tedy neoficiálního mistrovství světa v kategorii Stock 600 Gina Reu. Gino sebou přivede i svého technického poradce a manažera Andyho Stonea. Andy bude Ginovi dělat po celou sezónu na závodech technického poradce a bude tedy šéfovat mechanikům. Samozřejmě za přispění a spolupráce současného technického ředitele týmu Jirky Látra.
Všichni v týmu jsou rádi, že Gino bude s námi příští rok a i průběh testu ukázal, že od Gina můžeme očekávat hodně velké nasazení a velký kus práce a snad i nějaké velmi solidní výsledky.
Massimo celé tři dny velice pilně testoval a pracoval na nastavení motorky, ale zároveň i zajížděl špičkové časy 1.35.4 vt., přičemž Ginův nejlepší čas byl 1.36.0.
S týmem do Španělska odcestoval i náš úspěšný jezdec z mistrovství světa Lukáš Pešek. Lukáš tři dny jezdil na motorce zapůjčené týmem a seznamoval se s rozdílným způsobem jízdy na čtyřtaktu. Lukáš měl k ruce týmové mechaniky a specialistu na podvozek od firmy Andreani a za tři dny odjezdil 161 kol. Vyzkoušel i různé výšky motorky a nastaveni podvozku, dva odlišné motory - každý s jinou charakteristikou, různé antihoppingové spojky a různé směsi pneu Dunlop. Spolupráci si velmi pochvaloval a pokud to bude možné, rád se k týmu připojí i na příštím testu. Lukášův nejlepší čas byl 1.36.7. Intermoto Lukášovi přeje, aby zkušenosti z tohoto testu zužitkoval v příští sezoně ve třídě Moto2.
Celý tým přeje všem svým partnerům, přátelům a fandům co nejlepší prožití vánočních svátků a do nového roku jen samé pozitivní a krásné chvíle nejen na okruzích.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist