Před závody v Thajsku Ondra Ježek překvapil přítelkyni Šárku

Po čtyřech týdnech od úvodního podniku sezony na Phillip Islandu je tu druhé kolo sezony WorldSBK v Thajsku. Závody týmy absolvují v tropickém prostředí okruhu Chang International Circuit v Buriramu. Součástí prestižní třídy superbiků je brněnský závodník Ondřej Ježek, který právě v Thajsku loni získal své první body kariéry jezdce mistrovství světa FIM Superbike.

Aklimatizaci pojal český jezdec tradičně týdenním pobytem v teple. Tentokrát na thajském ostrově Koh Tao. „Po závodě v Austrálii bylo vše hodně hektické, zejména pak brněnský Motosalon. Byl jsem ale rád, že můžu konečně trochu vypnout a soustředit se na sebe. Docela jsem si i zatrénoval, takže věřím, že forma bude,“ dodal Ondra.

Ovšem nejdůležitější událostí aklimatizační mise Ondřeje Ježka v Thajsku bylo to, že požádal o ruku svoji dlouholetou přítelkyni Šárku. „Byly to nervy, ale vše se mi podařilo utajit :-)“.

Na australském Phillip Islandu se společně se svým týmem Guandalini Racing potýkal zejména s problémy s přední vidlicí své Yamahy. „Nedalo se vůbec najet do zatáčky. Podle všeho by mělo být v Buriramu vše v pořádku. Už se těším na pátek, až to vyzkouším!“ dodal Ondřej.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist