Pozvánka na SBK Brno 2007

Ještě týden a hurá do Brna, kde si to opět po roce rozdají jezdci třídy Superbike! Čeká nás víkend plný sportovních zážitků a nemilosrdných bitev od samého začátku! Vyrovnané startovní pole, předepsané stejné pneumatiky a páni závodníci joko jsou James Toseland, vedoucí muž šampionátu (260 bodů), Troy Bayliss (239 bodů), Noriyuki Haga (234 bodů), Troy Corser (182 bodů) či brněnský okruh milující Max Biagi (217 bodů) slibují velkolepou podívanou! Už teď je jasné, že každý vybojovaný bod bude mít obrovskou cenu a výrazně promluví do celkového hodnocení.

Pozvánka na SBK Brno 2007
Také Česká republika bude mít ve třídě Superbike želízko v ohni. Jakub Smrž, který se v předchozích závodech ukázal světu jako kvalitní jezdec této třídy a dokázal na dva roky staré Ducati teamu Caracchi Ducati SC vybojovat do této chvíle 53 mistrovských bodů! Určitě se na domácí trati pokusí urvat co nejvíce dalších bodů a předvést se před domácím pudlikem v dobrém světle! A proto pojďme Jakuba všichni podpořit a fandit i dalším jezdcúm České Republiky v ostatních kategoriích, jedoucích na divoké karty! O nabitý program se postarají mimo třídu Superbike také piloti atraktivního světového šampionátu Supersport, evropského šampionátu Superstock 600 a poháru FIM Superstock 1000.
SBK 2006

V pátek 20. července, bude určitě Velkým lákadlem pro fanoušky motocyklových závodů možnost vstupu ZDARMA do areálu Automotodromu Brno, a to na všechny otevřené tribuny a také do paddocku! Tam v pátek proběhne od 16.-18. hodin autogramiáda všech špičkových jedců světa Superbike. Opravdu jedinečná příležitost setkat se jedci světového formátu! Celý víkend bodou pro diváky k dispozici velkoplošné obrazovky umístěny naproti tribunám T3 a C.
Organizátoři mysleli i na fanoušky, kteří přijedou na svých motocyklech. Bude jim umožněno zaparkovat svého oře u tribun C a T1- ZDARMA! Pro automobily bude vyhrazeno parkoviště naproti tribuně T3 za stokorunu na den. V pátek je parkování zdarma. Zdravotně postižení mohou parkovat na základě ZTP zdarma a bude jim (a jedné osobě jako doprovod) umožněn vstup na všechny otevřené tribuny. Už teď se nemůžu dočkat! Ještě týden, pak celý víkend hodim všechny starosti za hlavu a vychutnám si letošní 9. podnik úžasného seriálu World Superbike!
SBK 2006

Ceník vstupenek na podnik Mistrovství světa Superbiků:
Kategorie III. (tribuna D,G) – 300,- Kč (240,- do 18. 7. 2007)
Kategorie II. (tribuna T2, T3, C,D,G) – 500,- Kč (400,- do 18. 7. 2007)
Kategorie I. (tribuna T2, T3, C,D,G, Paddock) – 1000,- Kč (800,- do 18. 7. 2007)
Kategorie VIP – 4700,- Kč
Autogramiády jezdců v Paddocku:
16:00 – 16:10 Team Caracchi Ducati SC: Jakub Smrž
16:15 – 16:25 Team Sterilgarda: Ruben Xaus / Team Pedercini: Dean Eleison
16:30 – 16:40 Ducati Xerox Team: Troy Bayliss, Lorenzo Lanzi
16:45 – 16:55 Hannspree Ten Kate Honda: James Toseland, Roberto Rolfo
17:00 – 17:05 Alto Evolution Honda: Karl Muggeridge / D.F.X. Corse: Michel Fabrizio, Luca Morelli
17:10 – 17:20 Team Alstare Suzuki Corona Extra: Max Biaggi, Yukio Kagayama
17:25 – 17:30 Suzuki Germany: Max Neukirchner / Celani Team Suzuki Italia: Alessandro Polita
17:35 – 17:45 Yamaha Motor Italia: Troy Corser, Noriyuki Haga / Yamaha YZF: Shinichi Nakatomi
17:50 – 18:00 Kawasaki PSG-1 Corse: Fonsi Nieto, Regis Laconi

Sobota 21.července 2007 (vstup do Paddocku pouze s paddockovou vstupenkou):
12:30 – 12:40 Team Caracchi Ducati SC: Jakub Smrž / MS Racing: Matěj Smrž
12:45 – 12:50 Intermoto Czech: Mathieu Lagrive, William De Angelis
12:55 – 13:05 Jezdci na divokou kartu
13:10 – 13:15 Intermoto Czech: Patrik Vostárek / EAB Ten Kate Honda: Michal Šembera

Časový plán:
Pátek:

09.00-09.25 (25 MINS) SUPERSTOCK 1000 FREE PRACTICE
09.35-10.20 (45 MINS) W SUPERSPORT FREE PRACTICE
10.30-11.30 (60 MINS) W SBK FREE PRACTICE
11.45-12.15 (30 MINS) SUPERSTOCK 600 FREE PRACTICE
13.15-14.00 (45 MINS) W SUPERSPORT QUALIFYING PRACTICE
14.15-15.15 (60 MINS) W SBK QUALIFYING PRACTICE
15.30-16.15 (45 MINS) SUPERSTOCK 1000 QUALIFYING PRACTICE
16.30-17.00 (30 MINS) SUPERSTOCK 600 QUALIFYING PRACTICE

Sobota:

09.15-09.45 (30 MINS) SUPERSTOCK 1000 FREE PRACTICE
10.00-10.45 (45 MINS) W SUPERSPORT FREE PRACTICE
11.00-12.00 (60 MINS) W SBK QUALIFYING PRACTICE
12.15-12.45 (30 MINS) SUPERSTOCK 600 QUALIFYING PRACTICE
12.55-13.25 (30 MINS) PIT WALK PIT WALK
13.45-14.30 (45 MINS) W SUPERSPORT QUALIFYING PRACTICE
14.45-15.45 (60 MINS) W SBK FREE PRACTICE
16.00 W SBK SUPERPOLE
16.50 – 17.15 (25 MINS) SUPERSTOCK 1000 QUALIFYING PRACTICE
17.40 SUPERSTOCK 600 RACE ( 9 LAPS KM.48.627)

Neděle:
09.00-09.10 (10 MINS) SUPERSTOCK 1000 WARM UP
09.20-09.40 (20 MINS) W SBK WARM UP
09.50-10.10 (20 MINS) W SUPERSPORT WARM UP
10.40 SUPERSTOCK 1000 RACE ( 12 LAPS KM.64.836)
11.10-11.30 (20 MINS) PIT WALK PIT WALK
12.00 W SBK RACE1 (20 laps Km 108.060)
13.20 W SUPERSPORT RACE (18 LAPS KM. 97.254)
15.30 W SBK RACE2 (20 laps Km 108.060)

Jak se Vám líbil tento článek?
Průměr: 0.00
Známkováno: 0x

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.



TOPlist