Pojede zítra Guintoli?

Francouz Sylvain Guintoli se za pomocí továrny Ducati a promotéra šampionátu Infront objeví možná zítra na trati Masarykova okruhu.

Po ukončení spolupráce mezi týmem Liberty Ducati Racing a francouzským jezdcem Sylvainem  Guintolim se dnes v tiskovém středisku na brněnském Automotodromu v poledních hodinách konala schůzka mezi vítězem z Assenu Guintolim a ředitelem superbikového šampionátu Paolem Ciabattim. Promotér superbikového šampionátu Infront a továrna Ducati dělají vše proto, aby zajistili Guintolimu motorku. Nejpravděpodobnější variantou je, že tým PATA Ducati nasadí druhý motocykl.
Zda se to podaří ještě během tohoto víkendu, zůstává samozřejmě otázkou, neboť Guintoli dnes nejezdil. Faktem ale je, že ex-pilot Liberty Racing je uveden na startovní listině a má právo v Brně startovat a mohl by tedy zítra do kvalifikace "naskočit" rovnýma nohama.

Sympatický francouzský jezdec Sylvain Guintoli je prominentním jezdcem šampionátu WSBK, neboť mu v šampionátu samotném patří průběžné 8. místo a letos dokázal francouzský jezdec kromě vítězství v Assenu dojet závod ještě dvakrát na podiovém umístění a získal také Pole position v Monze.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist