Pohled Jakuba Smrže na aktuální témata světa dvou kol

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Carlo888 (164) napsal 10.11.2018 v 20:29

takže je pár jezdců dotovaných Ačr,zbytek si peníze honěj všude možně,Ačr upadá, je to vidět kolik závodů pořádá, i kolik jezdců jede Slovenské licence,závody typu Hradec Králové pod hlavičkou Ačr jsou fakt k smíchu!kam ty peníze jdou?

IvanDvoutakťák (5060) napsal 13.10.2018 v 11:57

Smidersi, určitě neodmítneš, pokud do Tvého předchozího komentáře
přidám dva chybějící "detaily" :
po vyhazovu OJ pro ten tým vyjel KH na Laguně 5 bodů, na Misanu pak
Andreozzi 1 bod (a "utíkal" pryč) a teprve potom krizi týmu bez jezdce
"zažehnal" JS .

mike.46 (604) napsal 13.10.2018 v 10:16+1

A ještě jedna věc, jak víme, že chtěl v tomto projektu dále s Ježkem spolupracovat jeho hlavní sponzor (Fany?)?

Ankaflanka (1) napsal 13.10.2018 v 10:06

ještě se nepoprali, protože těch deseti zhrzenejch se musí obávat i aliance americký, čínský a ruský armády
Oni jsou tak zabejčený, že si ani nestačili všimnout kolik lidí podle zobrazení článku zajímá to co sem napíše Kuba a kolik zobrazení má rozhovor s Ondrou.
IvanDvoutakťák tady má fakta že pokud má Ondra oproti Kubovi čtenost jen o pétadvacet procent míň tak je to na ondrův věhlas pořád super číslo

Rosička (982) napsal 13.10.2018 v 10:05+2

Je dobře, že tam Jakub teď je, i když je to u "Mirca G.". Udrží tak kontakty, promluví s různýma manažerama, jezdcema (je v dění) a může to být užitečné pro náš motorsport Já mu to přeju ať si klidně i pocestuje s Guandalini , však on si to po těch letech reprezentace zaslouží

dajos (123) napsal 13.10.2018 v 09:48

Už se poprali?

smiders666 (242) napsal 13.10.2018 v 09:38+2

Je to easy. Šrotolíni vyhodil jezdce. Misto nej potreboval jineho. Pokud by to nebyl Karel, byl to nekdo ze zahranici. Karel se zranil a neprijal podminky. Šrotolíni hledal nahradu, vzal to Kuba, jinak by tam byl nekdo ze zahranici. Ohledne penez mezi tymem a Jezkem je to pouze vec mezi nima a jezdcem a jeho pravnim zastupcem. Jezdci kteri nastoupi po onom vyhozenem, tem to muze byt a ma byt jedno a nic jim do toho ani neni. A misto to toho, abysme byli radi, ze to je diky Kubovi Čech a sumak ze on, nikdo jiny rychlejsi neni k mani, ktery by chtel, tak tady vymyslime kokotoniny.

Bubrak-ZX10R (1629) napsal 13.10.2018 v 00:28

Ankaflanka : 10 je pořád násobné víc než ty a smiders

delphine (38) napsal 12.10.2018 v 21:43

A ví někdo o kolika Ježkových penězích je vůbec řeč?

SLEEPER (1002) napsal 12.10.2018 v 18:43+5

Ja teda do vztahu a sponzoring mezi trojici Smrz, Hanika, Jezek nevidim a prijde mi dost mimo o tom spekulovat.
Kazdopadne, co je jiste, je rychlost a kvality Haniky, oproti Jezkovi i aktualne Smrzovi.
Hanika na poslednim klani Alpe Adria ukazal, ze je na stejne technice a ve stejnem tymu rychlejsi o 1,2s na kolo jak Jezek a to je na vrchnolne urovni hodne velky rozdil.
Jak jsem tu psal, Ondru mam rad, je to sympatak a rozumnej kluk, ale trida STK1000 byl jeho strop, navic uz asi nema.
Ted se budu trochu opakovat, ale Hanika predvedl, ze i na tom srotu dokaze porazet soupere a jezdit na body a urcite by si ve WSBK misto zaslouzil.
Co mu je platne jezdit EWC, kdyz ma o tolik pomalejsi kolegy, a tak stupene vitezu nema sanci urvat. Za me, kdyby se jelo slozeni "Hanika, Hanika, Hanika", tak na poslednim endurance vikendu bednu urcite da.
Bohuzel si to podelal v top tymu v moto3, ale udajne mu byla krajne neprijemne mala KTM a ted si najit slusny svetovy tym bez poradneho budgetu, je prakticky nemozne.

At je to s Kubou jak chce, tak ten rozhodne ukazal, ze ma na cirkus GP i WSBK, ted uz mu jiste o nic nejde a jen tak si uziva vikendy, si myslim...

Ankaflanka (1) napsal 12.10.2018 v 18:25+1

JohnNick: hih, dobrý. Pobavils každou větou. Zvláště "všichni...se shodli". Tam zapocítáváš koho? Vás zhruba deset tady?

JohnNick (31) napsal 12.10.2018 v 17:59-2

Našel jsem tvého pinďoura a bohužel tu ubrečenou zprávu četl znovu. Chápu, že chceš jen odvést pozornost od toho, že se všichni nezávisle shodli, že Kuba zklamal... Možná teď můžete hledat pinďoury spolu

Ankaflanka (1) napsal 12.10.2018 v 16:10

IvanDvoutakťák: ty by ses měla věnovat košíkový a odbijený. Názvy jsem tipla úměrně k tomu jak odhaduji tvůj věk a to je okolnost, proč ti neznalosti a zapomínání musím prominout.

Aprilka u Gressiniho v MGP 2015 ti už nic neřekne a v sedle prakticky neznámý Melandri
Kuba Kornfeil a jeho táta si s týmem a technikou taky zažili svý.
Augusta v nedávný době pod heslem pokud vyjedu, nedojedu.
Když to nebyly technický a týmový problémy, tak finance u Effenbertu.
Ale to nejsou jen motorky. Dakar a zákulisí je kapitola sama pro sebe.

Holt, sporty pro silný charaktery, kde o překvápka není nouze.

Kapišto? To nejsou sporty pro ufňukánky

IvanDvoutakťák (5060) napsal 12.10.2018 v 14:45

Oprava :
v Race1 byl 15. a Race2 nedokončil .

IvanDvoutakťák (5060) napsal 12.10.2018 v 14:41

JohnNick :
i v tom Misanu zůstaly (v tomto případě pro Andreozziho)
body nedostižně vysoko, když dojel na 19.místě .

IvanDvoutakťák (5060) napsal 12.10.2018 v 13:06+2

Když tedy AnkaFlanka shrnul "všechny dosavadní informace" jako že (cituji)
***Ondra zažil situaci, kterou zažili mnohokrát i jezdci s nějakým jménem
(čti jezdili top ten MGP, WSBK) ***,
není co dodávat a ztrácet tím čas .

Opravdu pochybuju, že KDOKOLIV z dalších jezdců MGP nebo WSBK
někdy zažil to co Ondra Ježek v sezóně 2018 a uvádím to tady naposled,
se zdůrazněním, že by si OJ nemohl dovolit toto veřejně tvrdit, pokud by
se to nezakládalo na pravdě .

Tak toto ( PODLE AnkyFlanky ! ) PRÝ zažili mnohokrát jezdci MGP a WSBK,
co v těchto seriálech MS jezdili topten :

Už v prvních testech sezóny za celý týden prakticky nevyjeli na trať kvůli
problémům s motorem, výfukem a elektronikou a najezdili tak při těchto
testech pouhých pár desítek kol, na rozdíl od 200-300 kol jezdců jiných
týmů .
Ze 26 závodů odjeli 14 a v 5 byli diskvalifikováni z důvodu neznalosti řádů
ze strany týmu .

Nuvolari (2329) napsal 12.10.2018 v 12:35+1

V jednom si myslím, že má Kuba naprostou pravdu - že Karel je momentálně nejrychlejší jezdec u nás (kromě těch, co jezdí Grand Prix). Jsem předsvědčen, že i proti Ježkovi jede úplně jinou ligu, což ukázal, když jezdili stejný materiál.

Ankaflanka (1) napsal 12.10.2018 v 09:08+1

JohnNick: seš natvrdlej, nebo úplně bez pinďoura?
Ty jsi ten rozhovor s Kubou vůbec nečetl že ne? Tak jestli umíš číst, přečti si to pomalu po slabikách.

A v tom je rozdíl mezi fanoušky Ondrouška chudáčka, kteří drží marketing je to kampaň a megapodraz na Ondru a ostatními, kteří čekají na informace a snaží se je kriticky posoudit.

Moje shrnutí dosavadních informací:
Ondra zažil situaci, kterou zažili mnohokrát i jezdci s nějakým jménem (čti jezdili top ten MGP, WSBK) a řeší to zbytečným kopáním kolem sebe, čím si asi proti sobě postaví nejen všechny lidi, kteří vědí více než my tady, ale i současné sponzory a případně budoucí sponzory.
Karel mlčí k situaci, kdy využil příležitosti ve WSBK, kterou mu zařídil Kuba (pro některý ten zlý a nepřející).
Kuba se v rozhovoru snaží držet zkrátka, ale protože říká že s vyhozením Ondry nemá nic společnýho, pro některý senzacechtivý to znamená že něco tají.
Guandalini je týmově v problémech, řešil to rozchodem s Ondrou a pro některý koumaly je normální výměna za Karla úplně v pořádku a normální výměna za Kubu úplně v nepořádku

JohnNick (31) napsal 12.10.2018 v 07:41-1+1

Jak se říká, vrána k vraně sedá. Smrž - Kundalini. Dlouho jsem nechápal proč se zkušený jezdec tlačí do shitskyho týmu. Když viděl jak to tam nefunguje. Proč manager české reprezentace podporuje a v Misanu pomáhal italské pákaži (za peníze AČR). Ale teď když Jakub napsal o tom přechodu sponzora, tak to chápu... Útěcha, sebeuspokojeni, naplnění ega, touha po odplatě.
Proč od nich vůbec odešel??

blackblues (1507) napsal 12.10.2018 v 07:19

ankaflanka:

Matess18 (93) napsal 12.10.2018 v 06:55+6

smiders666, fakta jsou například tz. zprávy týmu, či jezdce, články s nimy, nebo výsledky závodu a to jsou fakta které tady hlavně Ivan několikrát zmiňoval!!! Žádný výcuc s prstu to nebyl!!! A pokud se tohle vše da dohromady, tak z toho vychází, že je něco špatně, každá mince ma dvě strany a pokud Ondra ukázal tu svou, tak je teď řada na Jakubovi, či pánu Guandalinim, aby oni zase odkryly tu svou, když jsou přesvědčený, že Ondra neříká celou pravdu, ale do toho se jim nějak nechce a navic si Kuba jako zástupce AČR dobře notuje s týmem, který zřejmě nikomu nepřijde moc transparentní v rámci WSBK (ne, že by na tom bylo AČR o mnoho lépe) a tohle vše jim na reputaci mnoho nepřidá, ale neustale dokola se v tom šťourat je stejne zbytečně, protože každý na to ma jiny úhel pohledu! A neni to tím, že bych Jakuba neměl v oblibě, vždy jsem fandil a fandit budu oběma jezdcům a kdyby se situace prohodili a Ondra stal na druhe straně, tak bych to same napsal i o Ondrovi. Takže za mě s dostupných a ověřených veřejných zdrojů a výsledků týmu to zatim vypadá na to, že tím poškozeným je Ondra a jeho sponzor, teda pokud už se s Guandalinim nějak nedohodly, ale to my nevime.

Bubrak-ZX10R (1629) napsal 12.10.2018 v 01:40

Ankaflanka: a co je jako za mega problem ze nejakej sponzor zmeni jezdce? to snad neni vubec nic, na rozdil od toho jak NEFUNGUJE tym Zvatlalini a jak Jezka podvedl. Kazdej normalni to videl od zacatku sezony, jak se jim vsechno sypalo a nikde netestovali normalne. sam Ondra odejit nemohl, kdyz byl smluvne vazanej a urcite tomu daval porad nejakou sanci, to je pomerne bezna vec.

srovnavas hrusky a jabka a vyvozujes hovna. trochu podobne jako Jakub, kterej z prechodu sponzora vyvodi, ze Ondra jezdi za Smrzovy penize. aby to prirovnal k tomu, ze Ondra zaplatil celou sezonu (sice penezma sponzora, ale musel si ho domluvit a vyjednat a neco za to odvest a ted logo sponzora ani na motorce NENI) a ted nejezdi a za ty penize jezdi Jakub.

to ale neberu jako chybu Jakuba (ale jako Zvatlaliniho) a i v rozhovoru si myslim, ze Jakub zcela zbytecne posuzuje nazory na nej jako nejaky mega negativni (co se tyce teto kauzy jako duvodu).

VIZI (1417) napsal 12.10.2018 v 00:01+1

ty vole tady to jsou názory to by jeden zaplakal

KARING (245) napsal 11.10.2018 v 23:45

To se v tom Autoklubu po JEČMENOVI zase usadily pořádné žáby na prameni!

Ankaflanka (1) napsal 11.10.2018 v 23:34

IvanDvoutakťák, je faktem že Ondra měl s týmem problémy od začátku, ale sám neodešel? Je to pravda?

Je faktem ze byl Fany sponzor u Smrzžů, než se stal sponzorem Ondry? Je to pravda?

Jestli je kterejkoli z těchto výroků pravda tak na co si stěžuje? Pro mě to není ani trochu chlapskej přístup.

Podle mýho to je Ondrovi jedno, poplival všechno kolem a jede spokojenej dál. Snad bude aspoň rychlej a bez zranění a v EWC pomůže, stejně jako všichni ostatní včetně Kuby u Guandalini.

IvanDvoutakťák (5060) napsal 11.10.2018 v 22:02

Například fakta, která uvedl Ondra Ježek v jeho rozhovoru
a která by si nemohl dovolit zveřejnit,
pokud by se nezakládala na skutečných událostech :

Už v prvních testech sezóny v týmu Guandalini za celý týden(!)
Ondra prakticky nevyjel na trať kvůli problémům s motorem, výfukem
a elektronikou. Jezdci jiných týmů najezdili 200-300 kol, Ondra 30(!!) .

Ze 26 závodů Ondra odjel 14 a v 5(!) byl diskvalifikován z důvodu neznalosti řádů
ze strany týmu(!!). Byly to oba závody v Aragonu i v Assenu a jeden v Thajsku .

smiders666 (242) napsal 11.10.2018 v 21:41+3

Fakta??? Tvrzeni houfu chlapiku jsou fakta??? Kecy v peci. Chudinka jezulinek. Jak jsem ho mel rad, tak uz me zacima docela sra...t.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Erinaceus_europaeus_LC0119.jpg

IvanDvoutakťák (5060) napsal 11.10.2018 v 21:31

Fakta, uváděj jen fakta, AnkoFlanko

Rosička (982) napsal 11.10.2018 v 21:20+2

Tááák a teď by to chtělo ještě rozhovor Kájou Hanikou!

K některým komentářům zde: domněnky jsou na "nic" , a trocha respektu by bylo na místě

Ankaflanka (1) napsal 11.10.2018 v 21:08+1

Ivan dvoutakták, takže je Ondra chudák a ostatní měli vždy na růžích ustláno a z dlouhý chvíle přemejšleli, jak to Ondrovi znesnadnit. To je Ondra potom doslova a do písmene chudák
Jestli se Ondrovi nepodaří přebrat někomu dalšímu na příští sezónu sponzora, začneme na něj už sbírat víčka
Ale marketingově to má dokonalý. Ondra je čistej a jinak všeci kradnú...

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist