Patrik Vostárek v Assenu dvanáctý

První letošní body v Mistrovství Evropy Superstock 600 zajistil týmu Intermoto Czech mladý Patrik Vostárek na okruhu TT-Assen v severním Holandsku.

V holandském Assenu pokračovalo Mistrovství Evropy Superstock 600 svým třetím závodem jedenáctidílného seriálu. Sluníčko a výborné podmínky na trati kazil Patriku Vostárkovi, který tradičně hájil barvy týmu Intermoto Czech, problém s "tvrdnutím" rukou při jízdě. Přes tento jeho handicap si mladý jezdec dokázal vybojovat pěkné deváté místo pro start závodu, který končil celý nedělní program. Lékaři z mobilní kliniky se snažili různými metodami identifikovat a léčit tento neduh, nicméně i v samotném závodě byl výkon pražského jezdce „tvrdnutím“ rukou ovlivněn, přesto si dokázal připsat své letošní první body, když cílem tohoto sprinterského závodu projel na 12. pozici.
Patrik Vostárek:
"Start se mi moc nepovedl a tak jsem po prvním kole stíhal vedoucí skupinu z dvanáctého místa. Postupně jsem se dokázal dostat dovnitř této skupiny. Pak se vrátila bolest rukou a já jsem nemohl "tahat" za plyn, ale ani patřičně brzdit. Závod jsem ukončil na dvanáctém místě. S výsledkem jsme spokojeni. Nyní ovšem musím v Praze navštívit odborníky na tyto zdravotní potíže a dát se dohromady. Čeká nás totiž již příští týden další závod, tentokrát na rychlé Monze."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist