Ondřej Ježek je před víkendem v Assenu zpátky ve formě

Nizozemský TT Circuit Assen je už tradiční dubnovou zastávkou mistrovství světa Superbiků. Po zranění z Aragonu se do kolotoče v aprílovém počasí vrací i Ondřej Ježek, jezdec Kawasaki týmu Grillini Racing.

Před čtyřmi týdny měl na dráze španělského okruhu MotorLand Aragón Ondřej Ježek v kvalifikaci nepříjemný pád, při němž si přivodil lehký otřes mozku a zhmoždění krku. Lékařská komise jej poté nepustila do závodu.

„Byl to klasický pád při akceleraci ve druhé zatáčce okruhu,“ doplnil Ondřej Ježek a pokračoval: „Aragon je tím pověstný. Ve vysoké rychlosti jsem se nešťastně točil kačírkem a zranění bylo na světě. Hodně mě to mrzelo, nicméně máme před sebou další závody.“

„V minulých týdnech jsem měl několik vydařených tréninku a cítím se ve velmi dobré formě. Krk se mi také spravil, takže se na závody opravdu hodně těším. Assen patří mezi tratě, kde jsem již dvakrát byl na stupních vítězů v nižších kubaturách. Věřím, že se mi podaří těchto zkušenností využít a proměním je v dobrý výsledek."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist