Nazpet do Ameriky

Po neuspesne evropsko - svetove anabazi 2005 se American Ben Bostrom vraci do serialu AMA.

V letosni sezone jezdil americky pilot Ben Bostrom (31) za britsky tym Renegate Honda a nejlepsim umistenim v cili bylo jeho 6. misto ve druhe jizde na okruhu ve Valencii. Neni tedy divu, ze na neho v konecnem poradi sampionatu zbylo pouhe 15. misto. Samozrejme na jeho omluvu je nutno rici, ze novy motocykl se tvoril defacto za pochodu a take prechod na pneumatiky Pirelli nebyl pro americkeho jezdce vubec jednoduchy. Ale stejne tak ani neprekvapilo, ze se Ben Bostrom vraci nazpet do serialu AMA.
Pojede v tymu Ducati Austin jako spolujezdec exmistra sveta superbiku, Brita Neil Hodgsona, ktery ve sve prvni americke sezone obsadil v sampionatu 6. misto a jehoz spolujezdcem v teto staji byl mladsi Bostromuv bratr, Eric...!, skoncivsi v serialu AMA letos jako 3.
K teto "bratrske vymene" se vyjadril pochoptelne i Neil Hodgson a to nasledovne: "Je mi jasne, co me ceka v roce 2006. Nyni rozumim tomu, o co jde v serialu AMA. A mam take plan, jak porazit Mladina. Cely rok jsem ho studoval a spolecne s Benem Bostronem se nam to muze podarit. Je mi ale zaroven lito Erica, s kterym se mi spolupracovalo velmi dobre..."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist