Návrat Sylvaina Barriera možná už v Assenu

Francouzský jezdec BMW v superbikové kubatuře a dvojnásobný šampion světového poháru Superstock 1000 z let 2012 a 2013, je po automobilové nehodě stále hospitalizován v nemocnici v Lyonu. Nicméně zprávy, které z Francie přicházejí jsou již mnohem pozitivnější než tomu bylo v polovině měsíce.

V sobotu patnáctého března Sylvain Barrier havaroval při silniční nehodě v jižní Francii a nějakou dobu byl po převozu do nemocnice v Lyonu v bezvědomí. Minulý týden Francouz podstoupil úspěšnou maxilofaciální operaci čelisti a je nyní na nejlepší cestě k rychlému uzdravení.

Francouzova rodina potvrdila, že se velmi rychle uzdravuje a jako jeho pravděpodobné místo návratu do paddocku WSBK vidí dubnový podnik v Assenu, jenž je na programu ve dnech 25. až 27.dubna 2014. Sylvain Barrier je jezdcem superbikové stáje BMW Motorrad Italia Superbike.

Maxilofaciální chirurgie - jedná se o stomatochirurgický obor se specializací na ústní, čelistní a obličejovou chirurgii. Provádí se také chirurgické výkony na čelisti a čelistních kloubech obličejových kostí, měkkých tkání hlavy a krku.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist