Na pláži v Misanu proběhne superbikové řádění

Nejen motocykly pozdvihnou atmosféru rekreačního letoviska u Jadranského moře Misana Adriatica, již příští čtvrtek se tam totiž na pláži odehrají i zajímavé soutěže.

Vše zahájí již třetí ročník plážové volejbalu, který letos nese název WSBK™ Hannspree Beach Volley Challenge, a který se opět odehraje na soukromé pláži Romina, patřící Frankie Chilimu a jeho manželce. Nejprve se o postup do finálového zápasu utká mužstvo jezdců WSBK proti mužstvu složeném z několika novinářů. Mužstvo jezdců WSBK vytvoří James Toseland, Lorenzo Lanzi, Michel Fabrizio, Massimo Roccoli, Davide Giugliano, Michele Pirro, Andrea Antonelli, Michele Magnoni a náš Jakub Smrž. Vítěz tohoto zápasu nastoupí proti vítězi zápasu, který vzejde z družstva týmových manažerů a družstva složeného ze zástupců dodavatele pneumatik Pirelli.
Po tomto dnes již tradičním volejbalovém klání bude na programu novinka v podobě volby nejkrásnějšího muže a dívky paddocku. Do soutěže „Gorgeous Man of the SBK™ Paddock“ o nejkrásnějšího může paddocku byli vedle několika manažerů a technického personálu jmenování tito jezdci: James Toseland, Joshua Brookes, Katsuaki Fujiwara, Roberto Rolfo, Karl Muggeridge, Regis Laconi, Sebastien Charpentier, Troy Bayliss, Fonsi Nieto, Kenan Sofuoglu, Troy Corser, Alessandro Polita, Ruben Xaus, Noriyuki Haga , Lorenzo Alfonsi a náš Jakub Smrž.
Po soutěži „SBK™ Super Grid Girl” bude následovat párty s názvem Happy Hour, které sponzory se stali manželé Chili, HannSpree a především pivovar Corona.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist