MS v Brně Radek Rous nepojede

Trochu nečekané rozhodnutí udělal před středeční cestou k dalšímu závodu mistrovství Evropy supersportů, které se jede o víkendu v chorvatské Rijece kralický motocyklový závodník Radomil Rous. Ten totiž oznámil, že se nezúčastní červencového závodu mistrovství světa na Masarykově okruhu v Brně.

„Po několika testech v Brně s ohledem na dosavadní výsledky a při srovnání s konkurencí jsem se rozhodl, že pro letošek mistrovství světa v Brně vypustím a budu se snažit posbírat nějaké zkušenosti. Pak uvidíme, co bude příští rok,“ říká jezdec znojemského Klub racing teamu, který ve středu odcestoval k třetímu závodu ME supersportů do Chorvatska.
„Znovu chci samozřejmě zajet co nejlepší výsledek a pokud možno zabodovat. Okruh v Rijece znám velmi dobře a mám na něm se svou yamahou R6 něco naježděno. Rád bych byl do desátého místa, když to bude lepší, jenom dobře,“ říká k víkendovému závodu.
Z domácích podniků čekají osmadvacetiletého Rouse závody domácího šampionátu v Brně (15. – 16. července) a v Mostě (29. – 30. července). Na stejném místě se už 8. – 9. července koná čtvrtý závod seriálu mistrovství Evropy supersportů a Radek Rous bude znovu při tom.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist