MS Superbike – sobota v srdci Francie

Kapitoly článku

Supersport – volný trénink (3)

Na špici výsledkové listiny se po třetím tréninku posunul domácí závodník na divokou kartu a letošní mistr Francie Lucas Mahias (MG Competetion), který byl v sobotu dopoledne nejrychlejší s časem 1'41,387 sekundy. Dosavadní suverén Michael van der Mark (Pata Honda World Supersport) ztratil na Francouze jen desetinu. Výrazně zrychlil turecký jezdec Kenan Sofuoglu (San Carlo Puccetti Racing), jenž s časem 1'41,600 sekundy ztrácí na Mahiase jen dvě desetiny. Čtvrtý čas patří Florianu Marinovi (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) a do půl sekundy se vešel ještě pátý Jules Cluzel (MV Agusta Reparto Corse).

Američan ve službách české stáje Patrick Jacobsen (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) byl s časem 1'42,004 sekundy sedmý, jeho nový týmový kolega Mason Law (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) se přizpůsobuje novým podmínkám jak jen může, ale zaznamenal další posun, tentokrát na dvacátou příčku. Francouz Valentin Debise, jezdec českého týmu Com Plus SMS Racing, je šestnáctý s časem 1'42,941 sekundy.

Během posledního tréninku havaroval v sedmé zatáčce okruhu Alessandro Nocco (San Carlo Puccetti Racing) a Kevin Wahr (RS Wahr by Kraus Racing), ve dvanácté spadl Fabio Menghi (VFT Racing) a ve třinácté Alex Baldolini (Team Lorini) a Vladimir Leonov (Rivamoto).

Harmonogram víkendu.

Supersport World Championship - volný trénink (3)
19°C, dráha suchá, 27°C, vlhkost: 63%
FIM Supersport_Magny Cours FP3.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist