MS Superbike – pátek v Magny-Cours

Kapitoly článku

Supersport – volný trénink (1)

První volný trénink vyhrál Michael van der Mark (Pata Honda World Superbike) časem 1'41,763 sekundy a zahájil předposlední závodní víkend, který si chce především užít, protože už má titul jistý, tím nejlepším možným způsobem. Navíc najel na druhého Jacka Kennedyho (CIA Insurance Honda) skoro šest desetin, takže je vidět, že Holanďan jede ve velké pohodě. Třetím jezdcem v pořadí je Francouz Lucas Mahias (MG Competition), jenž na druhý čas ztratil pouhé dvě tisíciny a je zároveň posledním v jedné sekundě za VD Markem.

Čtvrtý v pořadí je Florian Marino (Kawasaki Intermoto Ponyexpres), který s časem 1'42,770 sekundy ztrácí na vedoucí pozici jednu sekundu. Američan Patrick Jacobsen (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) je devátý nejrychlejší a nová posila českého týmu Mason Law (Kawasaki Intermoto Ponyexpres) je čtyřiadvacátý.

Druhý tým v mistrovství světa supersportů je Com Plus SMS Racing s francouzským závodníkem Valentinem Debise, který sedlá Hondu CBR600RR. Francouz zajel nejlepší kolo časem 1'44,954 sekuny a ve výsledkové listině mu patří osmnáctá příčka.

Harmonogram víkendu.

Supersport World Championship - volný trénink (1)
18°C, dráha suchá, 23°C, vlhkost: 64%
FIM Supersport Magny Cours 2014 FP1.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist