MS Racing: První testy s Aprilii ve Valencii (2.)

Český tým MS Racing absolvoval první testy továrního stroje Aprilia ve Valencii. A jak tedy probíhal druhý den testování včetně aktuálních fotografií z tohoto testu.

Oproti prvnímu dni testování se počasí mírně zlepšilo. Teplota stoupla na 10°C a srážky již nebyly tak intenzivní. Tým tedy pokračoval v nastavení motocyklu na mokrý povrch. Přestože byl program testování pozdržen lehkým pádem Michala Salače, podařilo se vyzkoušet vše, co bylo potřeba. Příští testy jsou naplánovány na začátek března opět ve Valencii.










A jak viděli testy oba dva jezdci:

Ondra Ježek: "Z testů odjíždím s maximální spokojeností. Podařilo se nám vše nastavit přesně dle mých představ, na mokru jsem cítil v motocykl velkou důvěru. Celý tým po oba dny pracoval skvěle. Těším se na další test, který už snad bude na suchu. Zbývá ještě hodně věcí, které se musím na nové Aprilii naučit."

Michal Salač: "Dnes jsme pracovali na mokrém nastavení motocyklu. Myslím, že jsme odvedli velký kus práce vzhledem k počasí, které zde panovalo. Motorka je o dost rychlejší oproti sériové, na které jsme tu testovali v prosinci. Spolupráci s techniky továrny Aprilia hodnotím na jedničku. Se vším nám poradili a vyšli vstříc."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist