Michel Fabrizio pojede BMW

Damoklův meč se sklání nad týmem Alstare Suzuki. Její současný jezdec Michel Fabrizio už má svůj nový tým na rok 2012.

Smlouva římského jezdce Michela Fabrizia v týmu Alstare Suzuki by stejně nebyla prodloužena, neboť italský pilot vyprodukoval letos příliš mnoho šrotu. Navíc tým BMW Italia už hodně dlouho jednal s bývalým továrním jezdcem Ducati, ovšem ten nebyl příliš vřele přijat svým novým stájovým kolegou Ayrtonem Badovinim, který jeho příchod "uvítal" následujícími slovy: "Chci pracovat v klidu a nemám vůbec žádný zájem o nějakou spolupráci s jedním Římanem".
"Michel je talentovaný jezdec, který ale v tomto roce nazajel odpovídající výsledky, které by si zasloužil", říká projektový ředitel Andrea Buzzoni z BMW Italia a dodává: "Jsem si jistý, že u nás bude schopen ukázat svůj velký závodní potenciál. S Ayrtonem a Michelem tak máme čistě italský tým."

Pro Fabrizia je to jako návrat ke své bývalé rodině, neboť velká část současného týmu BMW Italia byla před svým příchodem členy týmu Xerox Ducati, kde třetí jezdec MS 2009 slavil své největší úspěchy: "Celý projekt je hodně ambiciozní a já jsem samozřejmě neuvěřitelně motivovaný", řekl po podpisu smlouvy 27-letý italský jezdec.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist