Melandri zůstává u Yamahy i na rok 2012

Tým Yamaha Italia a jezdec Marco Melandri oznámili, že italský jezdec Marco Melandri pojede i v sezóně 2012 za tento tým mistrovství světa superbiků. Tým tak pojede ve stejném složení jako letos, neboť Ir Eugene Laverty má s tímto týmem dvouletou smlouvu.

Vítěz tří letošních závodů a majitel celkem devíti podiových umístění - jinak nováček superbikového šampionátu - Ital Marco Melandri prodloužil svou smlouvu s Yamahou. Takže i v roce 2012 pojede tento postavou malý a jezdeckým uměním velký Ital v šampionátu FIM Superbike s motocyklem Yamaha YZF-R1.
"Ano, zůstávám i nadále v superbikovém šampionátu", oznámil 28-letý ex-mistr světa dvěstěpadesátek pro italský web Motosprint: "Po tom, kdy jsem v posledních čtyřech rocích závodil na čtyřech různých motocyklech ve čtyřech různých týmech, je pěkné, že nemusím zase začínat od úplného začátku".
Krátce před dalším závodem WSBK v Silverstone, tak potvrdil tým Yamaha World Superbike, jezdeckou dvojici na rok 2012, neboť Eugene Laverty má s týmem dvouletou smlouvu.
 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist