Max Biaggi zatím smlouvu s Aprilií neprodloužil

Páteční večerní oficiální oslava zisku titulu mistra světa v Noale v sídle továrny Aprilie měla být zároveň příležitostí, kdy novopečený mistr světa superbiků Max Biaggi měl oznámit prodloužení své stávající smlouvy o další dva roky, tedy do konce roku 2012.

Těžko by se dala vybrat lepší příležitost k oznámení prodloužení smlouvy Maxe Biaggiho, než páteční oficiální oslava zisku dvojnásobného titulu mistra světa jezdců a konstruktérů v městě Noale, tedy v sídle továrny Aprilie.


Italský pětinásobný světový šampion MAX BIAGGI (4x 250 ccm, 1x WSBK) měl prodloužit s továrnou Aprilií smlouvu o další dva roky, tedy na 2011 a 2012. Ale zatím k tomu nedošlo: neboť v návrhu smlouvy od Maxova manažéra je údajně odstavec, že Biaggi může od smlouvy na rok 2012 odstoupit..., tedy po uplynutí jednoho roku! A to Aprilia nechce...


V praxi to ale stejně znamená, že celkem tři motocykly Aprilia RSV4 Factory pojedou ve startovním poli WSBK 2011. Budou to dva tovární jezdci Ital Max Biaggi? (nebo někdo jiný?) a Brit Leon Camier a za satelitní tým Pata Racing Team (ex-DFX Corse s Marcem Borcianim jako týmovým manažérem) Japonec Noriyuki Haga.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist