KL Intermoto o kvalifikaci

Manažer týmu KL Intermoto Czech Republic a jeho dva jezdci krátce pohovořili o dnešní kvalifikaci a o vyhlídkách do zítřejšího závodu World Supersport, který se jede na australském okruhu Phillip Island.

Pawel Szkopek (16. místo)
Ještě na tom nejsem zdravotně nejlépe, stále mě bolí hlava. Na tomto okruhu se mi jezdí stále lépe a lépe. Je tady sice dost specifický asfalt, ale už si na to začínám zvykat. Na zítra zamýšlím poprat se o nějaké body, protože mojí polští přátelé mi říkali, abych se bez nich nevracel domů.
Tomáš Mikšovský (18. místo)
Druhá kvalifikace se mi moc nepovedla. Svůj nejlepší čas jsem zajel už v půlce tréninku, pak jsem ho již nedokázal zlepšit. Neustále mi na výjezdech ze zatáček ujížděl zadek motorky, jezdil jsem driftem, ale neměl jsem kontrolu nad motorkou. Do zítřejšího Warm Upu budeme ještě zkoušet jinou spojku. Do závodu jdu s tím, že se chci pokusit co nejlépe odstartovat a udržet se víc vpředu. Chtěl bych tam zůstat co nejdéle. Bude to velmi těžký závod, ale dám do něj naprosto vše!
Josef Kubíček (manažer týmu)
Na první pohled to vypadá jako výprask, ale děláme co můžeme. Rozhodně jsme dnes blíže středu než po kvalifikaci v Qataru. Pawel dnes havaroval, ale je naštěstí v pořádku. O všem tedy rozhodne zítřejší závod. Pro ranní Warm Up ještě nachystáme posledních několik změn, snad se nám to povede. Chtěl bych také touto cestou poblahopřát šéfu partnerského týmu Klaffi Honda, panu Klausu Klaffenbockovi, jehož jezdec dnes ve třídě Superbike získal první řadu. Neukirchner zde všechny překvapil.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist