Jízda pro Pavučinku skoro v cíli ..

.. aneb superbikové MS v Brně je už doslova za dveřmi

Stejný počet dní jaký nás dělí od začátku prázdnin, schází i do ukončení soutěže a charitativní akce zároveň, jenž byla aktivitou Kuby Smrže a jeho Fan clubu s názvem Fans of 96.

A o co se jednalo či vlastně stále ještě i jedná? Ne každému se totiž podaří narodit se do dnešního světa „bez takzvaných mráčků na obloze“. Máme tím samozřejmě na myslí zdravotní či jiné komplikace. A tak se česká motocyklový závodník Kuba Smrž společně se svým Fan klubem rozhodl, že své jméno propůjčí dětskému centru v Šumperku, které nese prozaické jméno „Pavučinka“. /www.pavucinka.cz/, kde chybí bezbariérový přístup a mnoho dalších nezbytných věcí.

Uspořádal soutěž, jenž však je stále ještě aktivní, neboť končí až 1.července, a je určena hlavně pro ty co chtějí přispět a pomoci. A jak je to vymyšleno: Každý soutěžící zaplatí „startovné“ na účet, který byl zřízen jen pro tento účel. Minimální startovné je 100,-Kč, maximální strop stanoven není. Je to tedy na vás jak se cítíte a jakou částkou pomůžete. Do soutěže je však zařazen každý kdo zaplatí.

A co je hlavní cenou, i když o to samozřejmě v tomhle případě vůbec nejde?
Výhrou je již to, že samozřejmě pomůžete, ale pro vylosovaného či vylosovanou jsou to originální rukavice Kuby Smrže a také osobní setkání s tímto závodníkem, včetně 2 lístku opravňujících k prohlídce zákulisí motocyklového týmu.

No a aby někdo nesmutnil, že z toho vlastně nic neměl, tak jméno každého účastníka této soutěže spojené s charitativní akcí se ocitne na přilbě se speciálním designem, v níž Kuba Smrž odjede brněnský závod MS Superbiků.

Obnos, který nalezneme na účtu bude putovat do dětského centra „Pavučinka“, a Vaše jméno na Kubovu helmu. Chcete-li nám pomoci ve zbourání této bariéry, máte stále ještě možnost se k nám přidat, ještě stále totiž není pozdě, do 1.července je ještě pár dní zbývá.

Po zaplacení částky na účet: 221201420/0300 pošlete prosím registrační email na rider.55@seznam.cz. Do emailu uveďte prosím Vaše kontaktní informace a jméno, které se má na závodní přilbě objevit. Po zkontrolování platby Vám přijde potvrzující zpráva, že jste v soutěži zaregistrováni. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo emailem a jejich jména samozřejmě zveřejníme, jako i o aktuálním stavu na účtu.

Upozornění: účet je nově zřízen kvůli soutěži. Při vkládání peněz si prosím důkladně zkontrolujte, zda peníze posíláte na správný účet. Majitel účtu: Kamil Štajgl. Při hotovostních platbách na přepážce v bance uveďte správně jméno vkládajícího a jako VS (variabilní symbol) pište při jakékoliv platbě 96. Pro podrobnější informace a pravidla se podívejte do sekce soutěže nebo na webové stránky www.fansof96.cz nebo www.pavucinka.cz.
 

 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist