Jednou aktuelni vetou ze Silverstone

Zatimco prvni seznamovaci trenink vsech trid se obesel jeste bez deste, tak tam prave naseho telefonatu zacalo na okruhu prset, ackoliv je v Anglii jinak relativne teplo.

Oba dva jezdci ceske staje Intermota, tedy Pavel Miksovsky a Polak Pawel Szkopek, testovali v dopolednim treninku predevsim nove motory, do odpoledniho prvniho kvalifikacniho treninku - zacina presne za 30 minut, pak pozmenili jeste nastaveni predni vidlice (perovani), nebot novy okruh je hodne narocny.
Bohuzel, ackoliv ceska jezdkyne Marketa Janakova byla jeste vcera, jak jsem napsal, v opravene startovni listine s cislem 77, tak ve skutecnosti v Anglii chybi a tak jsme ji samozrejme dnes nevideli.
A konecne italsky majitel tymu Lucio Pedercini - letos jeste nebodoval, zrejme uz pochopil, ze by se mel venovat radeji tymu a tak vyuzil "vyhazovu" sveho krajana Ivana Clementiho od tymu Kawasaki Bertocchi a posadil ho misto sebe na Ducati 999RS.
S "obojzivelniky" jakoby se roztrhl pytel, po vzoru Nanelliho v Monze, to nyni zkousi jeho krajan Massimo Roccoli a to jak v SBK, tak i v SST.
A proc je zde foto Jamese Toselanda ? Jeho jizda je dle ociteho svedka, tedy Racinga, na novem okruhu v Silverstone opravdovym zazitkem.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist