Jason Di Salvo skončil v SSP

Americký pilot Jason Di Salvo oznámil na tiskové konferenci, že ukončil své působení v týmu Triumph BE1.

Aktuálně až patnáctý jezdec světového šampionátu supersportů, Američan Jason DiSalvo, oznámil na TK ukončení spolupráce s týmem Triumph BE1 ParkinGO.  Tento americký pilot jezdil v letech 2002 až 2008 tovární motocykly Yamaha v mistrovství USA (AMA Superbike, Supersport, Superstock, FX) a nyní je velmi zklamán svými závodními zkušenostmi v supersportovém šampionátu, kdy na domácím okruhu Miller Motorsports Park skončil až na 11. místě. 

"Chtěl bych poděkovat týmu BE1 za umožnění závodění v takovém šampionátu. Pro tým to nebylo vůbec jednoduché, neboť měl celkem čtyři jezdce, což byla výjimka. Ovšem náš motocykl byl na rovinkách o 10-15 km / h pomalejší než ostatní konkurence. Nyní, když bude mít tým o jednoho jezdce méně, tak snad dosáhne i lepších výsledků", řekl dále na TK Jason DiSalvo.


Zatímco Jason DiSalvo by se měl vrátit do seriálu AMA, tak supersportový tým ParkinGO BE1 by měl nadále závodit v SSP pouze se třemi zbývajícími jezdci, tedy Chazem Daviesem, Davidem  Salomem a Matthieu Lagrivem. 

Tým ParkinGO BE1 prožil letos už hodně turbulentní začátek sezóny, když nejdříve musel McCoy uvolnit místo dvojnásobnému mistru světa supersportů, Sébastienu Charpentierovi, který se vrátil po dvou letech pauzy. Ten však objel pouze jeden mistrovský závod na Phillip Islandu a zklamán svým výkonem?, byl nahrazen Matthieu Lagrivem...

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist