Intermoto před prvním závodem

Svou devátou sezonu závodů v rámci MS SBK načne o víkendu tým Intermoto. Po třech letech působení ve stockových kategoriích následovala v roce 2005 éra účasti ve třídě Supersport. Podobně jako loni tedy letošní seriál závodů začne na australském okruhu Phillip Island.

Tým se představí v nových barvách, v pozměněném složení a s novým pilotem. Při loňském závodě na tomto okruhu získal při své premiéře v týmu deváté místo Massimo Roccoli. O něco podobného se chce letos pokusit Gino Rea. Naopak Massimo má už cíle o něco odvážnější.
Tým má za sebou úspěšný dvoudenní test, kdy se podařilo najít optimální nastavení pro závod a všichni tak vzhlížejí k závodu s nadějemi. Massimo dokonce dosáhl nejvyššího top-speedu (277,2 km/hod.).

Massimo Roccoli: „S testem jsem velmi spokojen. Letos jsem toho zatím mnoho nenajezdil, tak mi absolvované kilometry přišly vhod. Celý tým zatím pracuje na jedničku, stejně tak jako technika. Důkazem je můj top-speed. Já sám bych chtěl úvod roku zahájit kvalitním výsledkem podobně jako loni.“





Gino Rea: „Je to pro mě náročný začátek sezóny. Nový tým, nový motocykl, nový okruh. Ale jsem odhodlaný se se vším poprat a odvděčit se týmu tím, že získám nějaké body. Už se na závod moc těším. Při testu jsem soustředil především na to, abych se seznámil s tratí, na které jsem poprvé. Myslím, že se mi to podařilo.“


Informace o redaktorovi

Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist