Intermoto do Assenu s Mikšovským

Tým Intermoto Czech se v holandském Assenu, kde o víkendu pokračuje Mistrovství světa supersport, představí s Tatu Lauslehtem a Tomášem Mikšovským, který nahradí ve Valencii zraněného Mathieu Lagriveho.

Tým Intermoto Czech již tento týden nastoupí v holandském Assenu k dalšímu závodu Mistrovství světa supersport. V královéhradeckém týmu dochází pro tento podnik k další výměně jezdců. Vedle Fina Tatu Lauslehta se na start závodu postaví Čech Tomáš Mikšovský, který nahradí ve Valencii zraněného Mathieu Lagriveho.
Josef Kubíček - manažer týmu
Ve Valencii se nám zranil Mathieu Lagrive, a přestože Matt absolvoval náročný závod 24 hodin Le Mans, kde dojel na druhém místě, nemůže v Assenu startovat. Bezprostředně po závodě v Le Mans totiž absolvoval další plánovanou prohlídku zraněné pravé ruky, ovšem po této prohlídce ho zdobí sádrový obvaz. Na motocykl se vrátí nejdříve v Monze a tak tým hledal další zastoupení za Williama de Angelise, který se zranil již při prvním závodě v Kataru. Za pomocí přátel z SBK jsme se snažili sehnat adekvátní náhradu, bohužel jednání se špičkovými jezdci z Francie a Austrálie, kteří patří do absolutní motocyklové špičky, se nakonec nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce, když prakticky domluvené angažmá zastavila třetí strana. Rozhodli jsme se tedy dát prostor českému jezdci a zde padla volba na nymburského Tomáše Mikšovského, který tak po roce opět zasáhne do světového seriálu supersportů. Věříme, že se Tomášovi v týmu bude dařit, a že společně dokážeme získat dobrý výsledek. Je to již pátý závod této sezóny a my doufáme v obrat, kterým chceme poděkovat všem našim partnerům a přátelům.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist